Cu o experiență de invidiat în acest domeniu, credem că avem tot dreptul să spunem că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași. Dacă te gândești și tu să devii model la noi, îți dovedim din nou acest lucru cu o ofertă fantastică: în primele 2 luni de lucru, primești 80% din bani zilnic. Lucru care te ajută enorm să depășești problemele financiare pe care le ai acum și să prinzi curaj în forțele tale. Mai mult, după ce te bucuri de acest bonus de „Bun venit”, ai șansa de a câștiga imediat sume tot mai mari prin sistemul de bonusare săptămânal, prin care primești comisioane între 50 și 80%, cu banii plătiți la zi. Iar sumele câștigate prin aceste bonusuri se adaugă la banii pe care îi câștigi în mod normal, la cel mai bun studio de videochat din Iași. Deci ai posibilitatea să obții niște sume la care probabil că nu te-ai gândit vreodată.

Însă Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași și din alte motive. Mai întâi, îți oferim cele mai mari bonusuri la contractele de angajare. La fel, îți dăm transport gratuit de acasă la sediul nostru și invers, make-up gratuit și lecții de engleză-franceză, tot gratuite. Ca să nu mai vorbim despre cât de bine arată camerele la noi, cât de bine suntem organizate și faptul că te respectăm deplin. Pentru că toată echipa noastră este formată numai din femei, iar femeile știu întotdeauna să se înțeleagă între ele și să se susțină atunci când e nevoie.

Cel mai bun studio de videochat din Iași îți garantează 100% discreția

Lucky Studio este cu adevărat un loc de muncă fantastic pentru tine și dintr-un alt motiv: aici te simți mereu protejată și în siguranță. Știm că îți dorești ca jobul de model să rămână micul tău secret. De aceea, am înțeles că, pentru a fi cel mai bun studio de videochat din Iași, trebuie să-ți garantăm 100% discreția. În acest sens, ne angajăm să îți oferim confidențialitate absolută. Niciuna dintre colegele noastre nu va spune vreodată cuiva din afara studioului că tu lucrezi aici. Apoi, site-urile pe care te loghezi au și ele setări pentru ca tu să nu fii văzută în România. Prin urmare, poți să lucrezi liniștită, fără să ai emoții de niciun fel cu acest job.

Fără îndoială, toate aceste lucruri îți demonstrează deja că suntem așa cum spunem chiar noi: cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară. E un statut care a fost recunoscut și prin mari premii internaționale, de care suntem mândre. Este motivul pentru care poți fi sigură că Lucky Studio este locul perfect pentru o carieră de succes ca model. Totodată, avem colege de la training specializate la Luxemburg și în Praga, care te vor ajuta să faci progrese imediate. Îți punem la dispoziție fotografe profesioniste, care îți vor asigura portofolii minunate pe site-urile pe care vei lucra online. Acestea sunt motivele pentru care suntem și vom rămâne cel mai bun studio de videochat din Iași.

By | 2016-07-19T22:38:04+00:00 iulie 19th, 2016|Blog|0 Comments

Leave A Comment