Banii sunt partea cea mai frumoasă a videochatului. Mai ales că la noi, din primul moment în care te angajezi, primești toți banii la zi. Credem că ăsta e un semn de seriozitate, o dovadă că facem lucrurile corect față de tine. Iar seriozitatea e atât de importantă pentru noi, încât te cucerim pe loc cu asta. Pentru că îți oferim mai mult decât bani și servicii gratuite. Ne place să îți garantăm discreția, siguranța și respectarea contractului de muncă și a cuvântului dat.

Nouă ne e foarte simplu să fim serioase pentru că așa suntem dintotdeauna. Încă de când am creat Lucky Studio, am vrut să venim în videochatul din Iași cu garanția că le asigurăm fetelor un job la fel de bun ca orice altă companie importantă din oraș. Și asta facem și astăzi. Asta înseamnă că poți lucra relaxată pentru că noi păstrăm secretul absolut despre munca ta. Confidențialitatea este regula numărul 1 la Lucky Studio și, ca dovadă, n-am avut niciodată vreo problemă în acest sens.

Mai mult, pe site-urile de videochat pe care lucrezi ai posibilitatea să interzici accesul la profilul tău din țări precum Anglia, Italia sau Spania, dacă ai cunoscuți sau rude plecate acolo. Iar de la noi ai garanția că toate colegele își văd de treaba lor și știu să îți protejeze identitatea așa cum se cuvine. Pentru că așa suntem noi, femeile de la Lucky Studio: serioase și discrete.

Așadar, dacă ești mai rușinoasă sau te mai gândești să nu afle ai tăi că faci videochat, poți să fii relaxată. Am avut și avem modele ca tine, care aveau nesiguranța asta când s-au angajat. Dar au început să lucreze, au văzut că totul e ok și apoi s-au preocupat doar să facă bani pentru ele. Câștigă mulți bani și se bucură de ei fără să dea socoteală nimănui. La fel poți să faci și tu, lăsând deoparte orice grijă. Noi te așteptăm cu drag și abia așteptăm să-ți dovedim de ce Lucky Studio e considerat ca fiind numărul 1 în videochatul din Iași și din țară.

lucky-studio-discretie

By | 2017-09-18T17:40:25+00:00 septembrie 15th, 2016|Blog|0 Comments

Leave A Comment