Angajare videochat 2017-09-25T18:00:25+00:00

E foarte simplu să te angajezi în videochat

Lucky Studio este alegerea Numărul 1 pentru tine dacă doreşti să te angajezi în videochat, în Iaşi. Valoarea comisioanelor tale, bonusurile săptămânale şi bonusurile la contractele de angajare îţi aduc venituri care nu se compară cu niciun alt job pe care l-ai avea în Iași. În plus, îţi asigurăm transport dus- intors de la studio gratuit, make-up zilnic la inceputul fiecarei ture, ambele gratuite si zilnice.

Te angajezi în doar 3 paşi:

1. Afli de Lucky Studio

Suntem prezenţi cu anunţuri de angajare în mall-urile și ziarele din Iași, pe Google, Facebook sau YouTube. La fel, poți afla de noi de la o prietenă care lucrează sau a lucrat la noi şi ne-a recomandat pentru că ştie cât de bine e să lucrezi la Lucky Studio.

2. Îi dai un telefon Claudiei

Din momentul în care ai aflat de noi şi vrei să te angajezi în videochat, cel mai simplu este să-i dai un telefon colegei noastre Claudia, la nr. 0742.286.286. Ea îţi va răspunde cu amabilitate şi îţi va oferi orice fel de informaţii. În acelaşi timp, Claudia va stabili o întâlnire cu tine, la sediul Lucky Studio, pentru că tu să vezi cum arată sediul nostru şi care sunt condiţiile de lucru. Suntem sigure vei dori să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Important e să vii cu buletinul la tine, prin care să dovedeşti că ai 18 ani împliniţi şi să ne convingi că eşti o fată serioasă si ambițioasă.

3.Te angajezi la Lucky Studio

După ce ne vizitezi, te hotărăști ce variantă de angajare în videochat îţi doreşti. Din acel moment, te ajutăm pentru a avea forme legale de colaborare cu noi. Astfel, devii angajată în videochat şi începi să câştigi bani din prima zi în care vii la program. Iar prin ajutorul pe care îl primeşti de la trainerele noastre, te asigurăm că vei avea cel mai bun job din Iaşi!

14 Comentarii

 1. Marina Madalina Voica noiembrie 15, 2017 at 12:27 pm - Reply

  Bună ziuă spre exemplu eu mi-as dori sa lucrez în cadrul companiei dvs deoarece am nevoie de bani dar ideia este ca cu limba engleză nu prea excite foarte tare de fapt recunosc nu am învațați la momentul respectiv, am 19 ani ca și vârsta .Cum as putea proceda în modul accesta

  • chat decembrie 11, 2017 at 8:07 pm - Reply

   Bună, Marina! Te înțeleg, pentru că avem și alte fete care sunt mai puțin sigure pe engleza lor. Cel mai simplu e să ne suni și apoi putem stabili o vizită aici, ca să ne cunoști și să vedem cum putem colabora. Numărul nostru este: 0742 286 286. Mulțumim și te așteptăm cu drag să ne suni. Mulțumesc!

 2. Cori octombrie 31, 2017 at 6:41 pm - Reply

  Am inteles ca e cineva la studio care se ocupa sa ajute cu actele k n.am chef sa ma ocup de astea. Deci e pe bune da? Si banii se dau imediat, k am vazut ca la Lucky aveti toti banii la zi.

 3. Geni octombrie 31, 2017 at 12:23 pm - Reply

  Ma gandeam si eu sa vin sa vad care.i treaba la Lucky Studio dar mi-a zis o fata ca ea crede ca tre sa dau proba practica in videochat. Ma gandeam ca la interviu o sa.mi zica cineva s ama dezbrac si abia acu vreo 2 saptamani mi.a zis alta colega care a fost model ca e prostie asta si ca interviul e ok.

 4. Dorra octombrie 30, 2017 at 2:56 pm - Reply

  Si CV nu cereti? Peste tot unde am incercat sa ma angajez in Iasi mi s-a cerut sa vin cu diplome si cu CV. Abia am terminat liceul si nu prea am ce sa scriu in Cv ca n-am mai lucrat nicaieri. Daca se poate si fara ar fi foarte bine ca altfel m-am saturat tot sa merg degeaba la interviuri pe la firme.

  • chat octombrie 31, 2017 at 7:09 pm - Reply

   Buna, Dora! Nu, nu cerem CV. Dupa cum vezi pe site, doar discutam cu tine, sa ne convingem ca esti o fata serioasa si ca stii la un nivel ok engleza sau franceza. Multumesc si te rog sa ne suni pentru orice alte detalii!

 5. AndreA octombrie 28, 2017 at 9:45 am - Reply

  Despre bani cand vorbim? Sau cum se procedeaza la dvs? Vreau sa stiu exact cati bani as face la voi daca as veni sa ma angajez si abia pe urma sa ma hotarasc.

  • chat octombrie 30, 2017 at 1:12 pm - Reply

   Buna, Andreea! Vorbim din primul moment despre bani. Si poti sa-ti faci un calcul despre cati bani vei castiga ca model de videochat la Lucky Studio in functie de cat de bine stii o limba straina, cate ore vrei sa stai online si cam care este media de castiguri pentru un model nou. Multumim si iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii. Multumesc!

 6. Irina mai 11, 2017 at 12:33 am - Reply

  Buna ziua
  Sunt interesata de un job in domeniu…lucru doar de acasa, intrucat am alt job in timpul zilei. Doresc maxima confidentialitate.
  Nu stiu care este procedura….dar as vrea sa colaboram.

 7. Gloria G. ianuarie 11, 2017 at 8:13 pm - Reply

  Pare destul de simplu sa devin model de videochat. La alte joburi, cand te angajezi in Iasi, tre sa mergi dupa o gramada de acte de una singura, ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap.

 8. Estrella octombrie 24, 2016 at 7:37 pm - Reply

  Prefer videochatul de acasă pentru că sunt mai leneșă și n-am chef să vin la studio. Știu că asta mă face să câștig mai mulți bani, dar n-am ce-i face :)) Așa sunt eu și gata. Lucky Studio e cool pentru că fetele sunt serioase și fac support online foarte bun, când am nevoie. Pot să-mi dau cuvântul pentru asta.

 9. Mariuca octombrie 13, 2016 at 8:43 pm - Reply

  Pare destul de simplu să mă angajez la voi. Problema e că nu am împlinit încă 18 ani și o să fiu majoră abia la anul, deci abia atunci pot să mă angajez în videochat. Înțeleg asta și știu că e legal să mă angajez abia când sînt majoră. Deci cred că o să vă contactez anul care vine. Toate bune 🙂

 10. Gabi C. octombrie 5, 2016 at 4:19 pm - Reply

  Am discutat deja despre angajare cu Claudia și deja mi-a spus că de marți pot să vin la job. Pentru mine e o mare chestie că e posibil să mă angajez așa repede și n-a trebuit să stau în perioade de probă sau să trimit un CV, că oricum nu prea aveam ce scrie în el 😀

 11. Dora septembrie 27, 2016 at 10:10 pm - Reply

  Lucrez deja de acasă și partea de suport e mai importantă decât oricare alta. Zic asta pentru că vorbesc pe forumul de videochat cu alte modele și multe se preocupă de site-uri sau de membri. Și alea sunt importante, dar fetele de la Lucky sunt tot timpul acolo să mă ajute cu sfaturi, cu orice am nevoie. Cred că asta face cu adevărat diferența, cel puțin asta e părerea mea.

Leave A Comment