Angajare videochat 2017-09-25T18:00:25+00:00

E foarte simplu să te angajezi în videochat

Lucky Studio este alegerea Numărul 1 pentru tine dacă doreşti să te angajezi în videochat, în Iaşi. Valoarea comisioanelor tale, bonusurile săptămânale şi bonusurile la contractele de angajare îţi aduc venituri care nu se compară cu niciun alt job pe care l-ai avea în Iași. În plus, îţi asigurăm transport dus- intors de la studio gratuit, make-up zilnic la inceputul fiecarei ture, ambele gratuite si zilnice.

Te angajezi în doar 3 paşi:

1. Afli de Lucky Studio

Suntem prezenţi cu anunţuri de angajare în mall-urile și ziarele din Iași, pe Google, Facebook sau YouTube. La fel, poți afla de noi de la o prietenă care lucrează sau a lucrat la noi şi ne-a recomandat pentru că ştie cât de bine e să lucrezi la Lucky Studio.

2. Îi dai un telefon Claudiei

Din momentul în care ai aflat de noi şi vrei să te angajezi în videochat, cel mai simplu este să-i dai un telefon colegei noastre Claudia, la nr. 0742.286.286. Ea îţi va răspunde cu amabilitate şi îţi va oferi orice fel de informaţii. În acelaşi timp, Claudia va stabili o întâlnire cu tine, la sediul Lucky Studio, pentru că tu să vezi cum arată sediul nostru şi care sunt condiţiile de lucru. Suntem sigure vei dori să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Important e să vii cu buletinul la tine, prin care să dovedeşti că ai 18 ani împliniţi şi să ne convingi că eşti o fată serioasă si ambițioasă.

3.Te angajezi la Lucky Studio

După ce ne vizitezi, te hotărăști ce variantă de angajare în videochat îţi doreşti. Din acel moment, te ajutăm pentru a avea forme legale de colaborare cu noi. Astfel, devii angajată în videochat şi începi să câştigi bani din prima zi în care vii la program. Iar prin ajutorul pe care îl primeşti de la trainerele noastre, te asigurăm că vei avea cel mai bun job din Iaşi!

6 Comentarii

 1. Dora septembrie 27, 2016 at 10:10 pm - Reply

  Lucrez deja de acasă și partea de suport e mai importantă decât oricare alta. Zic asta pentru că vorbesc pe forumul de videochat cu alte modele și multe se preocupă de site-uri sau de membri. Și alea sunt importante, dar fetele de la Lucky sunt tot timpul acolo să mă ajute cu sfaturi, cu orice am nevoie. Cred că asta face cu adevărat diferența, cel puțin asta e părerea mea.

 2. Gabi C. octombrie 5, 2016 at 4:19 pm - Reply

  Am discutat deja despre angajare cu Claudia și deja mi-a spus că de marți pot să vin la job. Pentru mine e o mare chestie că e posibil să mă angajez așa repede și n-a trebuit să stau în perioade de probă sau să trimit un CV, că oricum nu prea aveam ce scrie în el 😀

 3. Mariuca octombrie 13, 2016 at 8:43 pm - Reply

  Pare destul de simplu să mă angajez la voi. Problema e că nu am împlinit încă 18 ani și o să fiu majoră abia la anul, deci abia atunci pot să mă angajez în videochat. Înțeleg asta și știu că e legal să mă angajez abia când sînt majoră. Deci cred că o să vă contactez anul care vine. Toate bune 🙂

 4. Estrella octombrie 24, 2016 at 7:37 pm - Reply

  Prefer videochatul de acasă pentru că sunt mai leneșă și n-am chef să vin la studio. Știu că asta mă face să câștig mai mulți bani, dar n-am ce-i face :)) Așa sunt eu și gata. Lucky Studio e cool pentru că fetele sunt serioase și fac support online foarte bun, când am nevoie. Pot să-mi dau cuvântul pentru asta.

 5. Gloria G. ianuarie 11, 2017 at 8:13 pm - Reply

  Pare destul de simplu sa devin model de videochat. La alte joburi, cand te angajezi in Iasi, tre sa mergi dupa o gramada de acte de una singura, ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap.

 6. Irina mai 11, 2017 at 12:33 am - Reply

  Buna ziua
  Sunt interesata de un job in domeniu…lucru doar de acasa, intrucat am alt job in timpul zilei. Doresc maxima confidentialitate.
  Nu stiu care este procedura….dar as vrea sa colaboram.

Leave A Comment