Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Contract 3 ani
bonus de angajare
12.600 lei.

Află cum poți face videochat din cel mai bun studio din Iași și din țară

Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară.

Condițiile pe care ți pe oferim pentru a te angaja la noi sunt cu mult peste orice îți poate oferi orice al studio din Iaşi sau din tara, atât ca bani, cât și ca servicii. Acesta este motivul pentru care cele mai multe fete care doresc să se angajeze în Iași caută în primul rând Lucky Studio.

Suntem cunoscuți la nivelul întregii țări și avem modele de videochat care vin din orașe îndepărtate ale țării pentru a lucra aici. Iată avantajele de care te bucuri lucrând din studio:

Condiții mult mai bune de lucru decât dacă ai lucra de acasă

La Lucky Studio, avem camere de lucru extraordinar de frumoase și curate, amenajate în mod special pentru videochat. Îți punem la dispoziție calculatoare și sisteme de lumini performante, plus internet de mare viteză și camere video HD, pentru ca tu să arăți cât mai bine în fața admiratorilor tăi.

Primești transport gratuit zilnic

Pe lângă foarte mulți bani, atunci când ești angajată la Lucky Studio, primești și multe servicii pe care nu le poți obține la alte studiouri de videochat din Iași. Îți oferim transport gratuit non-stop, de acasă la sediul nostru și invers. Transportul este asigurat prin patru mașini Mercedes, care sunt conduse de șoferițe, astfel încât tu să te simți mereu în siguranță. Așadar, nu mai ai nevoie de autobuz, taxi sau tramvai, pentru că noi ne ocupăm de tot.

Primești make-up gratuit zilnic

Totodată, îți oferim ședințe de make-up și foto-video profesionale gratuite, astfel încât tu să arăți cât mai bine la program și să câștigi cât mai mulți bani.

Ai cel mai bun training din videochat

Imediat cum te angajezi în videochat la Lucky Studio, primești sfaturile fetelor noastre de la training, care sunt cele mai bune din domeniu. Toate colegele noastre au fost în Cehia, Spania și Luxemburg, la marile site-uri de videochat și cursuri internaționale din domeniu pentru a se pregăti cât mai bine. În acest fel, tu beneficiezi de experiența și cunoștințele lor pentru a face cât mai mulți bani la Lucky Studio

Flexibilitate totală a programului

La Lucky Studio, te bucuri la lucru de un Program Super-Flexibil. Poți lucra chiar și o zi pe săptămână la noi, în restul timpului având libertatea să te ocupi de familia ta sau să înveți la facultate. În mod firesc, noi te încurajăm să lucrezi full-time, adică 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, pentru că stai mai mult online și îți fidelizezi membrii de pe site-urile de videochat. Dar îți oferim și șansa de a lucra doar câteva zile pe săptămână sau o singura zi pe săptămână, ceea ce nu mai întâlnești la alte studiouri de videochat din Iași.

Pe lângă lejeritatea programului de lucru, îți garantăm libertatea de a renunța atunci când dorești la acest job în videochat.

Lucky Studio
Transport gratuit zilnic dus-intors Make-up gratuit zilnic Primești toți banii zilnic, cash Comision in studio

intre 50% si 80%

Bonusuri de angajare de pana la 12.600 lei Trainere specializate în Praga, Luxemburg si Barcelona Personal format doar din femei: manager, trainer, sofer, fotograf si make-up artist
Alte Studiouri de Videochat Nu au Nu au Nu au Nu au Nu au Nu au Nu au
Lucky Studio Alte Studiouri de Videochat
Transport gratuit zilnic dus-intors Nu au
Make-up gratuit zilnic Nu au
Primești toți banii zilnic, cash Nu au
Comision in studio intre 50% si 80% Nu au
Bonusuri de angajare de pana la 12.600 lei Nu au
Trainere specializate în Praga, Luxemburg si Barcelona Nu au
Personal format doar din femei: manager, trainer, sofer, fotograf si make-up artist Nu au

6 Comentarii to “Videochat din studio”

 1. Moni says : Răspunde

  E clar ca daca ma apuc si eu de videochat in Iasi vin la studio, ca de acasa n.am cum sa fac. Deci daca ma hotarasc ma bag si io la Lucky Studio ca se zice ca.s cele mai tari comisioane din videochat.

 2. Alexandra says : Răspunde

  Și cât durează până te angajează?

  1. chat says : Răspunde

   Salut, Alexandra! Durează doar câteva zile. Cel mai simplu e să o suni pe Claudia, colega naostră care se ocupă de angajări. Numărul ei e 0742.286.286. Mulțumesc!

 3. Petala Albastra says : Răspunde

  Avanrajele par mai mari daca lucrez dintr-un studio de videochat decta daca lucrez de acasa. La mine e si greu sa lucrez de acasa ca stau in chirie cu inca o fata si n-am chef sa afle ca vreau sa lcurez ca model. Deci pana la urma tot la studio trebuie sa vin ….

 4. As vrea sa fac și eu video chat

 5. Miruna says : Răspunde

  Am auzit si eu ca la Lucky ar fi cele mai bune fete la training din videochatul in Iasi. Am inteles ca asta ar ajuta mult la ce se castiga la program. Cam cum e trainingul asta? Pe forumul vostru de videochat se explica despre ce-i vorba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP