FORGOT YOUR DETAILS?

informatii

Află cum poți face videochat din cel mai bun studio din Iași și din țară

De ce să te angajezi la noi?

Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară. Condițiile pe care ți pe oferim pentru a te angaja la noi sunt cu mult peste orice îți poate oferi orice al studio din Iasi sau din tara, atât ca bani, cât și ca servicii. Acesta este motivul pentru care cele mai multe fete care doresc să se angajeze în Iași caută în primul rând Lucky Studio.

Suntem cunoscuți la nivelul întregii țări și avem modele de videochat care vin din orașe îndepărtate ale țării pentru a lucra aici. Iată avantajele de care te bucuri fiind angajată la Lucky Studio:

Primești șansa să câștigi repede si usor foarte mulți bani

Avem cele mai mari pachete financiare de pe piață. Concret, îți oferim comisioane între 50% și 80%, plata tuturor banilor la zi, opțiunea unui salariu fix de 4.500 de lei pe lună sau a unor contracte cu bonusuri de angajare. Asta înseamnă contracte pe o lună, 3 luni, 6 luni, un an, 2 ani sau 3 ani cu bonusuri de angajare foarte mari.

Ca să-ți faci o idee despre câți bani poți câștiga la noi, pe lângă câștigurile tale zilnice normale, între 300 lei și 800 de lei, câștigi bonusuri săptămânale importante, precum și bonusul de la contractul ales de tine, care poate ajunge chiar la 12.600 de lei bani cash la contractul pe 3 ani. Așadar, atunci când te angajezi la Lucky Studio, câștigi mai mult decât ți-ai imaginat vreodată și ai un cu totul alt standard de viață. Așa că, nu întâmplător, ne-am ales sloganul:

„Ești liberă să faci bani!”

Primești transport și make-up zilnic și gratuit

Pe lângă foarte mulți bani, atunci când ești angajată la Lucky Studio, primești și multe servicii pe care nu le poți obține la alte studiouri de videochat din Iași. Îți oferim transport gratuit non-stop, de acasă la sediul nostru și invers. Transportul este asigurat prin microbuze Mercedes, care sunt conduse de șoferițe, astfel încât tu să te simți mereu în siguranță. Așadar, nu mai ai nevoie de autobuz, taxi sau tramvai, pentru că noi ne ocupăm de tot.

Totodată, îți oferim ședințe de make-up și foto-video profesionale, astfel încât tu să arăți cât mai bine la program și să câștigi cât mai mulți bani. În plus, pentru că succesul în videochat depinde în mod direct de cunoașterea limbii engleze, îți oferim cursuri gratuite, cu o profesoară cu experiență. În felul acesta, vei putea să faci progrese rapide în conversațiile tale în engleză, reușind să comunici mult mai ușor cu admiratorii tăi. Beneficiul final va fi tot al tău, pentru că vei câștiga mai mulți bani și rămâi cu niște cunoștințe care îți vor folosi toată viața.

Flexibilitate și training specializat

Atunci când te angajezi în videochat la noi, te bucuri de un program de lucru Super-Flexibil. Poți lucra chiar și o zi pe săptămână la noi, în restul timpului având libertatea să te ocupi de familia ta sau să înveți la facultate. În mod firesc, noi te încurajăm să lucrezi full-time, adică 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, pentru că stai mai mult online și îți fidelizezi membrii de pe site-urile de videochat. Dar îți oferim și șansa de a lucra doar câteva zile pe săptămână sau o singura zi pe saptamana, ceea ce nu mai întâlnești la alte studiouri de videochat din Iași.

Pe lângă lejeritatea programului de lucru, îți garantăm libertatea de a renunța atunci când dorești la acest job.

Poti sa incepi sa colaborezi cu noi chiar dacă: nu stii cât timp vei dori sa lucrezi, te gandesti ca ai putea renunta dupa 2-3 zile "de proba", nu vrei sa semnezi cu noi niciunul din contractele cu bonus de angajare.

Așadar, te angajezi la Lucky Studio când vrei și poți renunța oricând. E o libertate totală pe care ți-o acordăm din toată inima, astfel încât tu să fii liniștită și stăpână pe viața ta. Pe lângă asta, un alt avantaj important pe care îl primești la noi este trainingul cel mai performant pe care îl poți găsi în studiourile de videochat din Iași.

Prin faptul că te angajezi la Lucky Studio, primești îndrumarea fetelor noastre de la training care sunt specializate la cursuri în străinătate. Toate colegele noastre au fost în Cehia, Spania și Luxemburg, la marile site-uri de videochat și mari reuniuni internaționale din domeniu pentru a se pregăti cât mai bine. În acest fel, tu beneficiezi de experiența și cunoștințele lor pentru a face cât mai mulți bani la Lucky Studio.

Lucky Studio Transport gratuit Make-up gratuit Primești toți banii la zi Program Super-Flexibil
Poți lucra doar o zi/săptămână
Comision in studio intre 50% si 80% Domnisoare trainer specializate în: Luxemburg, Barcelona, Praga
Studiouri concurente Nu au Nu au Nu au Nu au Nu au Nu au
Lucky Studio Studiouri concurente
Transport gratuit Nu au
Make-up gratuit Nu au
Primești toți banii la zi Nu au
Program Super-Flexibil
Poți lucra doar o zi/săptămână
Nu au
Comision in studio intre 50% si 80% Nu au
Domnisoare trainer specializate în: Luxemburg, Barcelona, Praga Nu au

Si tu poți să faci parte din echipa noastră!
Te angajăm doar pentru că ești drăguță!

4 Comentarii to “Videochat din studio”

 1. Moni says : Răspunde

  E clar ca daca ma apuc si eu de videochat in Iasi vin la studio, ca de acasa n.am cum sa fac. Deci daca ma hotarasc ma bag si io la Lucky Studio ca se zice ca.s cele mai tari comisioane din videochat.

 2. Alexandra says : Răspunde

  Și cât durează până te angajează?

  1. chat says : Răspunde

   Salut, Alexandra! Durează doar câteva zile. Cel mai simplu e să o suni pe Claudia, colega naostră care se ocupă de angajări. Numărul ei e 0742.286.286. Mulțumesc!

 3. Petala Albastra says : Răspunde

  Avanrajele par mai mari daca lucrez dintr-un studio de videochat decta daca lucrez de acasa. La mine e si greu sa lucrez de acasa ca stau in chirie cu inca o fata si n-am chef sa afle ca vreau sa lcurez ca model. Deci pana la urma tot la studio trebuie sa vin ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP