Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Lucky Studio - Află mai multe despre cel mai serios studio din Iași și din țară

Pe lângă banii pe care îi primești zilnic din studio, te bucuri la noi și de un sistem de bonusare săptămânal.

Datorită faptului că programul nostru de lucru este super-flexibil, poți primi și tu aceste bonusuri săptămânale indiferent de numărul de zile lucrate de tine într-o săptămână.

Astfel, poți lucra și o singură zi pe săptămână și poți primi, totuși, bonusuri săptămânale odată ce ai atins targeturile de mai jos. Partea cea mai frumoasă e că acești bani sunt ai tăi chiar dacă nu ai experiență în videochat.

60 Lei după ce ai câştigat 600 de lei într-o săptămână
90 Lei după ce ai câştigat 900 de lei într-o săptămână
120 Lei după ce ai câştigat 1.000 de lei într-o săptămână
160 Lei după ce ai câştigat 1.250 de lei într-o săptămână
200 Lei după ce ai câştigat 1.500 de lei într-o săptămână
250 Lei după ce ai câştigat 1.750 de lei într-o săptămână
300 Lei după ce ai câştigat 2.000 de lei într-o săptămână
500 Lei după ce ai câştigat 2.500 de lei într-o săptămână
1.000 Lei după ce ai câştigat 3.000 de lei într-o săptămână
1.500 Lei după ce ai câştigat 3.500 de lei într-o săptămână
2.000 Lei după ce ai câştigat 4.000 de lei într-o săptămână
2.500 Lei după ce ai câştigat 4.500 de lei într-o săptămână
3.000 Lei după ce ai câştigat 5.000 de lei într-o săptămână
3.600 Lei după ce ai câştigat 6.000 de lei într-o săptămână
4.200 Lei după ce ai câştigat 7.000 de lei într-o săptămână

Tot ce câștigi prin aceste bonusuri săptămânale poate fi calculat de tine, foarte simplu. Noi îți vom da banii duminica, adică la sfârșitul fiecărei săptămâni de lucru.

23 Comentarii to “Bonusuri saptamanale”

 1. Mariana says : Răspunde

  Wow, chiar arată bine bonusurile astea! Parcă nu-mi vine a crede că se câștigă atâția bani din videochat în Iași. Habar n-am dacă mai sunt alte joburi la care aș putea să fac atâția bani, așa că sunt pe bune uimită 🙂

 2. Gigi says : Răspunde

  Pun pariu că noaptea se fac cei mai mulți bani. Dar nu știu dacă aș vrea eu să stau noaptea la muncă. Parcă mai degrabă după amiaza, să am o viață confortabilă. Din câte știu eu, diferențele de câștiguri din videochat pe ture nu sunt așa mari.

 3. Moniutza says : Răspunde

  Eu sunt studentă și am nevoie de timp să merg la facultate, că-s în anul 2. Treaba cu programul ăsta flexibil m-ar ajuta mult. Chiar dacă bonusurile săptămânale vor fi mai mici pentru mine că n lcurez full time și nu câștig cât la un program plin. Dar mă mai gândesc. Dacă pot să împac jobul cu școala, poate mă angajez și eu la voi.

 4. Medusa says : Răspunde

  Încerc să-mi imaginez cum e să iei bonus 10 milioane după o săptămână de muncă :)) Tre să fie f.tare. Plus banii ăia pe care îi câștigi de luni până vineri…. Chiar îmi face cu ochiul ideea asta 😀

 5. Moni says : Răspunde

  Cred că și la niște câștiguri medii din videochat, la bonusurile astea pe săptămână poți câștiga liniștită niște bani frumoși. Am fost și eu model, dar prin alte părți nu există așa ceva. Pe-acolo câștigi ce poți și tu. Mă bucur să văd că modelele mai sunt și respectate în domeniul ăsta.

 6. Coryna says : Răspunde

  După amiaza aș putea și eu să lucrez, că dimineața aș vrea să stau cu fetița mea. Dar după amiaza ar fi ok. Programul e foarte important pentru mine fiindcă am și niște obligații personale, deci ar fi bine să îmi pot rezolva problemele și să și muncesc dacă se poate.

 7. Korina says : Răspunde

  După amiaza e cel mai convenabil să lucrezi în videochat. E cel mai odihnitor, pentru că pentru mine e important să nu pierd nopțile. Dar fiecare cu părerea ei. Pe mine mă interesează să am și bani, dar să-i fac fără multe eforturi. De asta e cool partea asta cu programul superflexibil.

 8. Donica says : Răspunde

  Bonusurile mari sunt atractive ,dar destul de greu de atins pentru fetele noi, fără experiență.Părerea mea e că în primul an de videochat poți să speri maxim la 500 de lei pe săptămână bonus. Dar trebuie să fii serioasă și să îți dai interesul la program pentru banii ăștia.

 9. Natalia says : Răspunde

  Eu habar n-aveam că voi aveți și Heylux. Aveam impresia că sunt două studiouri separate și chiar mă întrebam cine vă face concurență în videochat în Iași 🙂

 10. Wonder_Girl says : Răspunde

  Asta cu programul flexibil îmi convine. Părerea mea e că cel mai bine se câștigă noaptea , dar pentru mine e puțin obositor în tura aia. Prefer să am un job în videochat mai relaxat.

 11. Dyafane says : Răspunde

  Am auzit că Lucky e cel mai serios studio de videochat din Iași. Dacă se dau banii la timp și e discreția asigurată, adică nu zice nimeni că sunt angajată ca model aici, e totul ok pentru mine.

 12. Romina says : Răspunde

  Cel mai mult se câștigă noaptea, că atunci e traficul mai mare pe site-urile de videochat. Orice fată care e model în Iași știe asta. Dar dacă bagi ceva efort, câștigi bine și dimineața sau în tura de după amiază. Depinde de fiecare fată cum se simte mai bine.

 13. Pusha says : Răspunde

  Când lucram în videochat în Iași, eram la un studio mai mic și era mai greu cu pauzele. Abia dacă aveam timp să fumez o țigară. Dacă poți să-ți iei mai mult timp liber aici, e foarte bine ca model de videochat.

 14. Georgia says : Răspunde

  Dacă e să mă iau numai după bonusurile astea săptămânale, bănuiesc că se câștigă bine de tot din videochat. În Iași nu prea sunt alte șanse pentru mine, că n-am nuș ce școli făcute sau recomandări. Văd că sunt și alte fete care zic că fac bani ca modele.

 15. Korina says : Răspunde

  Mă tot uit la bonusurile astea săptămânale de la voi și mă gândesc câte aș putea să-mi cumpăr de atâția bani. Cred că aș sta toată ziua pe shopping online, să iau toate gentuțele și parfumelele de pe net :))

 16. Doyna says : Răspunde

  Și în timpul de relaxare pot pleca și din studio o oră, nu? Dacă am o treabă scurtă la o bancă am înțeles că pot merge în timpul meu liber să-mir ezolv ce am de rezolvat și să mă întorc pe urmă la programul de videochat.

 17. Paulina says : Răspunde

  Din cate am inteles, bonusurile astea saptamanale se aduna la banii platiti zilnic si ca le iau duminica. Daca banii la zi pot sa ii iau in mana, bonusurile saptamanale pot sa le incasez la fel, adica sa ii iau pe toti o data, in geanta? Intreb asta fiindca sunt multi bani si ma intreb daca ii dati si pe ei la fel.

 18. Cici says : Răspunde

  Singurele lucruri care m-ar convinge sa ma angajez in videochat in Iasi e daca imi pot plati chiria si daca am programul flexibil, ca sa ajung la facultate, ca-s studenta si nu vreau sa ma las de scoala. Ofertele voastre arata interesant, chiar o sa ma gandesc.

 19. Kesha says : Răspunde

  Eu am mai lucrat in videochat in iasi si in alte studiouri prin alt oras. Chiar pe bune n-am gasit undeva sa-mi fie mai bine ca la Lucky Studio. Eu am trecut de 30 si m-am lasat de videochat dar mi-am facut banuti buni acolo, la fetele de la Lucky. Va pup pe toate!

 20. Hey_you says : Răspunde

  Dupa amiaza mi-ar conveni mai mult sa lucrez ca eu ma trezesc mai greu, recunosc. De la 2 as putea sa ajung la studio si sa intru la programul de videochat, ca n-am chef sa ma trezesc cu noaptea-n cap.

 21. Bonita says : Răspunde

  Deci în cele 50 de minute de pauză pot să mă duc și până acasă dacă am treabă? Cam așa am înțeles, că dacă mă întorc înapoi la program la timp, nu contează dacă beau o cafea în studio sau îmi rezolv ceva.

 22. Cori says : Răspunde

  Dimineața e cel mai avantajos să lucrezi în videochat. E adevărat că te trezești mai devreme ca să vii la studio, dar la 1 și ceva știi că ieși din tură și ai toată ziua pentru tine. Asta-i părerea mea.

 23. AncA_35 says : Răspunde

  Stiam ca se castiga mult din videochat in Iasi, dar nici chiar asa. Sunt o gramada de bani, chiar daca trebuie sa fii serioasa ca sa castigi banii astia saptamanal, ca pe urma sa iei bonusuri. Oricum, e o surpriza, ca sunt angajata la un job la stat si castigurile nu se compara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP