Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Angajari videochat in Iasi

Lucky Studio a castigat in 2015 premiul Cam Studio of the Year la a 3-a editie a prestigiosului AW SUMMIT. Prin acest premiu, suntem recunoscuti oficial drept cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Acest statut este confirmat si de recentele vizite la sediul studioului ale reprezentantilor marilor site-uri mondiale si europene din domeniu, precum LiveJasmin, Flirt4Free sau EuroLive.

Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. El a fost infiintat in Iasi, in 2008, de catre o femeie care a lucrat ca model in acest domeniu. Avand avantajul ca intelege foarte bine nevoile femeilor, a reusit sa faca un studio in care fiecare fata sa fie tratata cu un respect deplin.

Chiar si acum, dupa multi ani de succes, Lucky Studio pastreaza acest model de afaceri. Asta inseamna ca tot personalul de la Lucky Studio, de la manageri, contabili, soferi sau modele este format doar din femei. E un lucru care garanteaza siguranta totala si confortul tuturor fetelor care lucreaza aici.

Dezvoltandu-se continuu de-a lungul anilor, Lucky Studio are acum o echipa mare. Aici lucreaza peste 60 de modelele de videochat, in 17 camere amenajate la cele mai inalte standarde. In acest sens, Lucky Studio se preocupa mereu de imbunatatirea conditiilor de lucru. Asta inseamna dotarea cu mobilier, calculatoare, camere video, lumini si decoruri de cea mai buna calitate pentru ca tu sa castigi comod cat mai multi bani din videochat.

Ca o premiera in Romania, Lucky Studio a adoptat sistemul de plata la zi. Astfel, sumele castigate de modelele noastre intr-o tura de lucru le sunt platite cash, sau pe card, la alegere, la sfarsitul fiecarei zile. Asta inseamna ca si fetele fara experienta, care abia au venit la studio, si sunt in perioada de training, isi vor primi toti banii, la sfarsitul fiecarei ture. Mai mult, toate colaboratoarele noastre pot sa verifice singure, pe calculator, corectitudinea platilor pe care studioul le face pentru ele.

E bine sa stii ca, pe langa castiguri in bani, iti oferim multe alte avantaje: un program flexibil de lucru, sedinte de make-up, schimbari de look, lectii de engleza, franceza si sedinte foto gratuite. Tot in mod gratuit iti asiguram si transportul de acasa pana la studio si invers.

Pentru a ne asigura ca Lucky Studio va ramane si in continuare unul dintre cele mai profesioniste studiouri din Iasi si din Romania, ne angajam sa respectam intotdeauna codul nostru de valori:

1. Respingerea totala a oricarei forme de escorta
2. Legalizarea 100% a formelor de plata
3. Respectarea absoluta a drepturilor angajatelor prevazute in Codul Muncii
4. Stabilirea clara, prin contracte, a tuturor drepturilor si obligatiilor
5. Investitii periodice in amenajarea studiourilor pentru pastrarea la un nivel ridicat al conditiilor de lucru
6. Protejarea totala a identitatii angajatelor de la videochat
7. Respectarea prevederilor legale privind varsta minima de angajare
8. Respectul reciproc dintre management si modelele studioului de videochat
9. Corectitudine absoluta in indeplinirea obligatiilor financiare
10. Garantarea libertatii angajatelor de a renunta oricand la munca in videochat

Echipa Lucky Studio
Lucky Studio este un studio de videochat din Iasi in care echipa pretuieste mult seriozitatea si respectul. De aceea, iti garantam ca intotdeauna ti se va vorbi politicos, cu “te rog”, “multumesc” si „cu placere”. In plus, cand te angajezi in studioul nostru de videochat, iti oferim si un program superflexibil, care se imparte in 3 ture (Dimineata, Dupa-Amiaza si Noaptea).

Turele noastre sun:
Tura de dimineata: 06:00 – 13:50;
Tura de dupa-amiaza: 14:00 – 21:50;
Tura de noapte: 22:00 – 05:50.

Pentru ca programul nostru este superflexibil, poti sa-ti alegi in care dintre ture vrei sa lucrezi, cate ture pe saptamana sa muncesti sau in ce camera sa faci videochat. Astfel, ai mereu timp sa te relaxezi, sa mergi la facultate, in Iasi, sau sa ai grija de cei dragi.

In acest moment, echipa Lucky Studio Iasi inseamna:
3 manageri
6 asistente-manageri
3 soferite
2 domnisoare fotografe
6 domnisoare make-up artist
3 profesoare de engleza si franceza
3 doamne contabile
peste 60 de modele

Pentru ca avem un mare succes, facem in continuare angajari in cel mai mare studio de videochat din Iasi si din tara. Daca ai 18 ani impliniti si iti doresti sa te angajezi in videochat, te rugam sa ne suni la tel: 0742.286.286, unde colega noastra Claudia iti va raspunde la orice intrebare si va stabili un interviu cu tine, pentru angajarea in videochat.

Te asteptam cu drag la Lucky Studio Iasi!

TOP