Despre videochat 2018-01-14T16:24:26+00:00

Lucky Studio prezentat de ProTV, PrimaTV, România TV, Național TV

Pentru o femeie isteață ca tine, angajarea în videochat, în Iași, este cel mai ușor mod de a face bani. Este mult mai simplu să câștigi bine la Lucky Studio decât sa lucrezi la Palas Mall, Iulius Mall sau la orice altă firmă din Iași. Noi suntem o companie de succes, formată exclusiv din femei, am inventat în videochat sistemul de plată cu Toți Banii la Zi și suntem cel mai bun studio de videochat din Iași. Acesta este motivul pentru care marile televiziuni din țară, printre care PRO TV, Prima TV sau România TV, au dorit să afle care este secretul reușitei noastre.

Cel mai recent comentariu: acum 16 minute

24 Comentarii

 1. Ramona - Reply

  Tare! Mi-ar place sa lucrez cu voi . Insa acum sunt intr-o vacanta . O zi faina

 2. Klaudica - Reply

  Mișto camerele de la voi. Din filmele astea văd că ați luat un premiu prin străinătate. Am dat căutare pe Google după numele lui și am văzut că e pe bune :)), că na, mulți se laudă. Na, eu nu-s din targhetul vostru că nu fac videochat, doar eram curioasă. Zi bună, anyway.

 3. Catinca - Reply

  M-am uitat si eu prin filmele astea de la televiziuni. Pana acum n.am prea dat atentie la treaba asta cu videochaturile in Iasi ca nu ma interesa. Dar vad ca multe fete comenteaza pe aici si inteleg ca e la moda angajarea in videochat. O sa ma mai uit o data cu atentie, sa vad si eu care.i treaba.

 4. Heleni - Reply

  Despre videochat stiam doar ce am mai auzit pe la fete, prin camin. E bine sa explicati mai in detaliu cum e jobula sta, ca multe fete ar vrea sa lucreze dar le e mai rusine sau isi fac nus ce ganduri aiurea. Parerea ema.

 5. Catalina - Reply

  Cati bani se castiga in mare din videochatul de acasa? Ca pe mine asta ma intereseaza. AM inteles cum e cu comisionul dar as vrea sa stiu aproximativ cam cat as putea castiga. Cineva de pe forumul dspre videochat in Iasi spunea ca in jur de 1.000 de euro.

 6. alina - Reply

  wow

 7. Veronica - Reply

  Cum adica, chiar sunteti peste 100 de femei la studioul asta? Habar n.aveam ca videochatul in Iasi e de dimensiunile astea. Eu auzisem de alte studiouri cu cateva modele acolo, dar peste 100….Chiar sunt surprinsa de treaba asta.

 8. Tot al vostru e si Heylux? Am tot vazut reclame in Iasi la studioul ala de videochat si mi-a zis cineva ca e tot al lui Lucky Studio. Fetele de la training de la voi lucreaza si acolo?

 9. Creola - Reply

  Forumul ăsta al vostru m-a ajutat mult cu informațiile despre videochatul din Iași pe care le-am găsit acolo. N-aveți idee câte detalii interesante sunt pentru o fată ca mine, care abia vrea să vadă despre ce e vorba la jobul ăsta!

 10. Am intrat pe Lucky Studio numai ca să văd și eu care-i treaba cu videochatul în Iași, că toate fetele vorbesc parcă numai de asta. La 3 vorbe iar își aduc aminte de studiouri și de făcut bani :)) Cred că jobul ăsta nu e pentru mine totuși, dar măcar am mai aflat câte ceva despre el să nu rămân proastă.

 11. Mute studiouri spun că au training. Sper că la Lucky chiar e bun, ai ales că sunteți de atâta vreme în domeniu. Părerea mea, din experiență, e că succesul în videochat depinde direct de asta. Adică faci bani cum te învață fetele de la studio.

 12. Dyana - Reply

  Am găsit forumul vostru despre videochat din întâmplare. Multe chestii interesante. Văd că răspund și modele aici. Aș fi curioasă cât câștigă ele și cam ce program preferă fiecare la Lucky.

 13. Ambrozia - Reply

  Chiar nu am găsit multe informații reale despre videochatul în Iași până acum. Forumul ăsta m-a mai lămurit, că voiam să mai știu câte ceva. Bine că acum știu pe cine pot întreba ceva util.

 14. Natasa - Reply

  Pe forumul ăsta de videochat chiar poți afla de toate despre cum e să fii model. hHiar nu știam că există, am dat de el din întâmplare. Cel mai cool mi se pare că e cineva care știe chestii utile și-mi poate răspunde la întrebări.

 15. Donatella - Reply

  Dacă nu era blogul ăsta despre videochat în Iași habar n-aveam cu ce se mănâncă jobul ăsta. Și nici nu știam că-s chiar așa de multe fete care lucrează ca model. Părerea mea e că asta e o șansă pentru toate cele nu prea au baniși caută o șansă să se descurce.

 16. Cocora - Reply

  Parcă nu mi-a venit să cred când am văzut în filmulețul ăla că e cineva care face 50 de milioane în 8 ore de muncă. Sunt o grămadă de bani. Dar cred că-ți trebuie și noroc să dai peste un membru din ăsta pe site-urile de videochat care să plătească sume din astea.

 17. Bogdana - Reply

  Din blogul vostru înțeleg că treaba e destul de relaxată la voi. Aș fi curioasă să aflu care e cea mai mare perioadă de timp cât a stat vreun model de videochat la voi?

 18. Doinitza - Reply

  Eu credeam că la videochat te dezbraci direct, stai tot timpul așa în fața unei camere video. N-aveam idee că e cu vorbit, cu discuții pe net. Acum am aflat și eu de pe forumul de videochat de-aici.

 19. Lorica - Reply

  Din câte am înțeles, mai multe informații despre jobul de mdoel aflu de pe forumul de videochat, nu-i așa? C-am văzut acolo niște discuții despre cât se câștigă și cum merg site-urile astea pe care lucrezi.

 20. Gattina - Reply

  Am intrat și eu pe forumul ăsta despre videochat. Am citit pe-acolo lucruri pe care nu le știam, dar părerea mea e că ar trebui să intre mai multe modele, că știu fete care fac videochat de ani de zile și habar n-au de unele lucruri care se discută pe forum, așa cum nici eu nu le cunoșteam pe toate. Zic că n-ar strica să mai auzi noutăți din când în când despre site-uri și chestii de training.

 21. Cri-Cri - Reply

  Am urmărit de curiozitate toate filmele astea de aici. Nu știam atâtea despre videochat. Acum am aflat și despre bani și care e treaba cu discreția. EU sunt însă mai rușinoasă și încă mă mai gândesc dacă să mă angajez în Iași pe domeiul ăsta. Dar parcă nici barmaniță n-aș vrea să mai fiu :))

 22. Monka - Reply

  Am citit și eu din interes ce scrie aici, la videochat. Habar n-aveam de domeniul ăsta. Am văzut și eu reclamele la Lucky de prin mall, de asta am zis să văd și eu ce-i cu videochatul ăsta. De lucrat, tot n-am să lucrez la voi, dar măcar bine că am învățat cu ce se mănâncă meseria asta. So thanks! :))

 23. Despre F4F am auzit și eu- e unul dintre site-urile mari de videochat din Europa, alături de LiveJasmin.Dacă ați ajuns să vorbiți direct cu site-ul ăla și să faceți și specializare pentru training acolo, bravo vouă. Foarte rar mai ajunge cineva la nivelul ăsta.

 24. Donatella - Reply

  M-am uitat și eu prin filmele astea despre Lucky Studio. Interesant. Părerea mea e că e singurul job pentru care aș sta 8 ore la un job în Iași.

Leave A Comment