Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Lucky Studio - Cel mai bun studio de videochat din Iasi și din țară

Bine ai venit, Vizitator 

Arata/Ascunde Antet

Bine ai venit! Pentru a posta in acest forum necesita inregistrare

Pagini: 1 [2]
Autor Topic:Simplu!
Vizitator
Nou venit
Postari: 18
Permalink
Posteaza Re: Simplu!
pe: December 24, 2015, 05:48
Citat

Ca sa castigi bani din videochat trebuie sa vrei asta, sa muncesti si sa te informezi cat mai mult despre cum poti atrage membrii si sa ii tii cat mai mult posibil in camera ta...ceea ce la studio te invata un trainer.

Vizitator
Nou venit
Postari: 14
Permalink
Posteaza Re: Simplu!
pe: January 11, 2016, 04:38
Citat

Tot timpul ascult de sfatul trainerilor si imi dau silinta sa-i fac pe membri sa le placa de mine si sa ramana in camera mea, restul ramane in sarcina studioului, de la lumini, make-ip profesional, fotografii profesionale urcate pe site-uri, ambient placut care ma avantajeaza in fata camerei, inclusiv decor asortat de fiecare data cand ma loghez in functie de tenul meu, culoarea parului, vestimentatie. Asistentele mereu sar in ajutor cu pernute, huse colorate si asortate, vaze cu floricele ce se potrivesc in camere etc. Nu o sa va vina sa credeti dar toate aceste lucruri ma ajuta enorm sa castig banuti. Am lucrat si singura de acasa insa succesul nu a fost acelasi, acum castig in medie 1200 de lei pe noapte si muncesc sa fac si mai multi banuti, de aceea fac cursuri de franceza gratuite la studio. Site-urile franceze aduc venit frumos, asa ca nu vreau sa ratez nimic. 😉

Vizitator
Nou venit
Postari: 9
Permalink
Posteaza Re: Simplu!
pe: January 14, 2016, 05:45
Citat

Banii in videochat se castiga cu capul. Videochatul se refera la arta flirtului virtual, arta conversatiei, arta seductiei. Fii mereu aranjata, adopta o atitudine pozitiva, foloseste-te si de limbajul non verbal! Acestia sunt cariva dintre pasii catre succes ca model de videochat!

Vizitator
Incepator
Postari: 28
Permalink
Posteaza Re: Simplu!
pe: January 20, 2016, 06:38
Citat

Membrii de pe site-uri sunt in cautare de frumos, atentie, intelegere, fantezie. De aceea un model care reuseste sa inteleaga nevoile, dorintele clientului si se muleaza dupa acestea, va castiga mult mai mult decat un model care se axeaza doar pe partea erotica.

Pagini: 1 [2]
Forum Eject by cartpauj
Versiune: 1.0.34 ; Pagina incarcata in: 0.014 secunde.

TOP