Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Lucky Studio - Cel mai bun studio de videochat din Iasi și din țară

Bine ai venit, Vizitator 

Arata/Ascunde Antet

Bine ai venit! Pentru a posta in acest forum necesita inregistrare

Pagini: 1 [2]
Autor Topic:Mi-e rusine ca fac videochat
Vizitator
Avansat
Postari: 69
Permalink
Posteaza Re: Mi-e rusine ca fac videochat
pe: October 9, 2013, 11:22
Citat

poate la inceput iti este un pic rusine... k nu prea stii cum e, cu ce se mananca... este un domeniu privit nu cu ochi asa buni la noi in tara, oamenii au idei vechi si tampite 🙁
dupa ce o sa treaca o saptamana, doua si o sa ai bani sa ii cumperi mamei tale ceva c stii k isi doreste, o sa vezi atunci c bine o sa t simti 😉

Vizitator
Nou venit
Postari: 20
Permalink
Posteaza Re: Mi-e rusine ca fac videochat
pe: February 4, 2014, 16:03
Citat

lorelay, pai este ca la un call center, doar ca aici nu-ti spune sefu cati bani iti da, ci hotarasti tu. aici esti libera sa faci bani, este independenta financiar si tu hotarasti cat te satisface.. pur si simplu tre sa fii draguta cu prietenii tai, sa fii aranjata si mereu disponibila sa-i asculti.. restul depinde doar de tine.. daca esti open minded si fata desteapta, nu ar trebui sa fie o roblema!! si cum zicea si geo.. cand ai bani sa faci toate lucrurile care ti le doreai, nu te mai simti rau..

Vizitator
Incepator
Postari: 28
Permalink
Posteaza Re: Mi-e rusine ca fac videochat
pe: January 28, 2016, 02:41
Citat

In momentul de fata videochat-ul nu se mai bazeaza pe nuditate. Ca sa ai succes in acest domeniu trebuie sa stapanesti foarte bine o limba straina (engleza in general) si arta conversatiei. Majoritatea membrilor de pe aceste site-uri cauta persoane cu care sa vorbeasca, sa-si impartaseasca dorintele, bucuriile. Site-urile de videochat se aseamana destul de mult cu site-urile de socializare. Deci, daca nu iti este rusine sa ai cont de Facebook sau Twitter, nu ai de ce sa iti fie rusine sa ai conturi pe site-uri de videochat. In plus, nimeni nu te poate obliga sa faci nimic din ceea ce nu iti doresti.

Vizitator
Nou venit
Postari: 9
Permalink
Posteaza Re: Mi-e rusine ca fac videochat
pe: January 28, 2016, 03:31
Citat

Daca stai de vorba cu membrii, daca ii asculti, ii lauzi, ii intelegi, ii compatimesti, le gadili orgoliul, le oferi sentimentul ca nu sunt singuri si neintelesi. Cred ca acestia ar plati sa stea mai mult de vorba cu tine, sa socializeze. In plus, acesti membri cu siguranta vor reveni in camera ta daca vei reusi sa ii faci sa se simta bine, intelesi, daca vei dezvolta subiecte de discutie intersante pentru ei.

Pagini: 1 [2]
Forum Eject by cartpauj
Versiune: 1.0.34 ; Pagina incarcata in: 0.017 secunde.

TOP