Artboard 2

FORGOT YOUR DETAILS?

Lucky Studio - Cel mai bun studio de videochat din Iasi și din țară

Bine ai venit, Vizitator 

Arata/Ascunde Antet

Bine ai venit! Pentru a posta in acest forum necesita inregistrare

Pagini: 1 [2]
Autor Topic:Ce program are studioul Lucky Studio?
Vizitator
Nou venit
Postari: 20
Permalink
Posteaza Re: Ce program are studioul Lucky Studio?
pe: December 18, 2013, 15:28
Citat

Helău, Moshul vine cu schimbări.. programul incepe dimineatza de la 7:oo si de la 8:00, sa fim si noi in rand cu lumea :)))
Apoi e de la 15:00 sau de la 16:00, ca daca ai cursuri dimineata sa poti ajunge, iar seara e de la 22:00 sau de la 23:00, ca daca tot e trafic, sa fie!
Pontu meu e sa va alegeti o tura in care sa mergeti constant, iti faci membrii tai care intra de la aceeasi ora in functie de fusul orar si vor sti mereu cand sa te gaseasca! Eu asa fac si mi-e super ok, e ca la programul la Mall de fidelizare clientzi :)))
Voua pe ce tura mergeti cel mai des?

Vizitator
Nou venit
Postari: 22
Permalink
Posteaza Re: Ce program are studioul Lucky Studio?
pe: February 27, 2016, 02:15
Citat

Programul de la Lucky Studio mi se pare mai mult decat flexibil. Poti sa iti alegi tura preferata sau care se potriveste vietii tale si poti veni ori de cate ori doresti, pentru ca nimeni nu iti impune cand si de cate ori trebuie sa vii. Nu este necesar sa ramai la o anumita tura, ci le poti schimba dupa cum doresti. Totul este facut astfel incat modelele sa aiba libertatea deplina de a-si crea programul, in functie de celelalte activitati pe care trebuie sa le desfasoare si in viata de zi cu zi. Ideea este ca procedand astfel, vii linistita la job. Nu esti presata de nimeni si de nimic. Daca analizam partea cu programul , ce ti-ai putea dori mai mult de la un job ?!

Pagini: 1 [2]
Forum Eject by cartpauj
Versiune: 1.0.34 ; Pagina incarcata in: 0.012 secunde.

TOP