Informatii videochat 2017-10-28T16:55:55+00:00

Discreție în videochat

Toate site-urile de videochat pe care lucrăm au opţiunea de a interzice chiar tu accesul online la profilul tău din țările unde ai plecate la muncă rude sau prieteni. Din start, profilul tău este invizibil în România şi în ţările în care sunt prezenţi mulţi români: Italia, Spania şi Grecia.

E bine de ştiut că membrii site-urilor de videochat se îndrăgostesc repede de fete drăguțe şi inteligente ca tine. Aşa că s-ar putea să se întâmple să îţi ceară date personale pentru a te putea contacta şi în afara discuţiilor plătite. Acest lucru este însă strict interzis și nu trebuie să dai membrilor online niciun detaliu despre numele tău adevărat, numărul de telefon, adresa de acasă sau cea de email!

Simplu! Selectezi pe fiecare site in parte ţările pe care tu doreşti să le blochezi, activezi opţiunea şi gata!

Ce fac ca model de videochat?

Pe scurt, videochatul se aseamănă mult cu discuțiile pe Facebook. Pe niște site-uri de videochat se loghează băieţi din USA, Canada, Australia etc. Ei doresc să îşi petreacă timpul liber online, în compania unor persoane drăguţe, sociabile şi inteligente. Credeai că sunt în căutare de staruri porno? Nici vorba! Dacă asta ar fi căutat, s-ar fi uitat la filme erotice, filme care sunt gratis pe internet. Membrii acestor site-uri de videochat sunt persoane timide, persoane cărora le lipseşte încrederea sau care au suferit dezamăgiri în dragoste. Aproape toţi câştigă între 5.000 euro şi 100.000 euro pe luna, sunt oameni de afaceri, avocaţi, medici, arhitecţi şi îşi doresc partenere de discuţii prin videochat cu care să aibă o aventură virtuală, pe internet.
Eşti simpatică și optimistă? Ai între 18 şi 40 de ani, ştii limba engleză sau franceză ? Dacă ești și și o fată serioasă, atunci te poți angaja imediat ca model de videochat în Iași, la Lucky Studio.

Jobul tău în videochat e foarte simplu. Vii la program într-o tură de 8 ore pe care o alegi tu, intri singură în camera ta, te loghezi la niște site-uri de videochat de pe un calculator și începi să vorbești cu lumea de pe net. O să-ţi placă la nebunie! Te îmbraci cât mai atrăgător, poți să dansezi, să vorbești ce crezi tu că e interesant pentru membrii online și așa faci o mulțime de bani. Iar ca să-ți fie cât mai ușor la treaba asta, la Lucky Studio avem și colege de la training, care te ajută tot timpul cu sfaturi bune.

Când începi programul de videochat, la început, eşti în Free Chat. Aici poţi vorbi cu membrii site-urilor subiecte generale, dar nu trebuie să te dezbraci. În Free Chat, membrii de pe siteuri care te admira îţi pot trimite tips-uri, adică bani, pentru modul tău inteligent de a conversa cu ei, de a flirta, de a răspunde la complimentele lor. De obicei, tips-urile sunt de 10 dolari până la 30 dolari. După ce porţi o conversaţie cu membrii în Public Chat, unii dintre ei te invită în Private Chat, unde te poți dezbrăca și poți câştiga mai mult! Pentru a face cât mai mulţi bani, e de ajuns să ai parte de Private Chat-uri cât mai lungi sau cât mai dese.
Simplu! Ne anunți telefonic sau prin email. Noi îți vom închide conturile tale de pe toate site-urile de videochat pe care ai lucrat, în maxim 12 ore după ce ne-ai anunțat. Poți renunța la acest job fără nicio obligație, în afara cazului în care ai ales un contract cu bonus de angajare și atunci e nevoie să dai înapoi banii pentru care n-ai apucat să lucrezi, ceea ce este corect și pentru tine și pentru noi.

Programul de lucru în videochat

Care este programul meu de lucru?

La Lucky Studio ai un Program Super-Flexibil de lucru. El se împarte în 3 ture (Dimineaţa, După-Amiaza şi Noaptea):

Tură de dimineaţă: (de la 06:00 pana la 13:50),

Tură de după-amiază: (de la 14:00 pana la 21:50) sau

Tură de noapte: (de la 22:00 pana la 05:50).

Poţi lucra în oricare din aceste ture, eşti liberă să o alegi pe cea care îţi place cel mai mult!

Poţi lucra exact câte ture pe săptămână doreşti – chiar şi o singură tură pe săptămână!

Poţi să-ţi schimbi oricând turele în care lucrezi, la liberă ta alegere.

Da, poţi să lucrezi în videochat la Lucky Studio și part-time. Ne interesează să înveţi bine la facultate, astfel încât să fii mulțumită de viața ta. Asta înseamnă că poţi să vii să lucrezi la studio câte zile vrei tu pe săptămână: 1, 2, 3 zile, tu hotărăşti. Poţi să alegi să lucrezi în orice tură dorești, numai să ne anunți dinainte, ca să putem să-ți pregătim camera de lucru.
Da, bineînţeles. Poţi lucra atât timp cât doreşti! Desigur, noi dorim să ne fii colegă cât mai mult timp și, dacă vrei să revii la noi, te așteptăm cu drag. Deci ești liberă să faci bani din videochat cum dorești tu.

Cât câștig din videochat?

Câștigurile în videochat variază mult. Dacă ştii bine engleza sau franceza, ai un aspect fizic plăcut, alegi un program full-time, ești serioasă și asculți sfaturile colegelor noastre de la training, vei câştiga între 400 lei şi 1.200 de lei pe zi din videochat la Lucky Studio.

Modele de videochat de la Lucky Studio care aleg un program full-time câștigă între 1.000 Euro și peste 10.000 Euro pe lună.

La Lucky Studio, primeşti zilnic fix 50% din totalul banilor încasaţi de studio de pe toate site-urile de videochat. Prin sistemul de bonusare săptămânal, poți atinge un comision de 80% din prima ta săptămână în studio.

Jobul meu în videochat va rămâne un secret?

La Lucky Studio avem un personal feminin foarte discret. Nimeni nu vorbește în altă parte despre cine e model la noi. Tu ai libertatea să decizi dacă spui cuiva din familie dacă lucrezi în videochat. Noi îți recomandăm să păstrezi secretul, pentru că așa e cel mai sigur, dar ai libertatea să spui prietenului, rudelor, dacă vrei. Este strict interzis însă să vorbești despre alte fete care lucrează la Lucky Studio.
Pentru siguranța ta, acest lucru este strict interzis.
Tot pentru siguranța ta, acest lucru este și el interzis. Chiar și site-urile de videochat pe care lucrezi te avertizează să nu faci acest lucru.

Cum mă pot angaja în videochat?

E foarte simplu să te angajezi în videochat la noi: trebuie doar să ai 18 ani împliniți, să știi la un nivel ok engleza sau franceza și să fii simpatică. Doar atât!
Sigur că da! Cele mai multe dintre modelele de videochat de la Lucky Studio s-au angajat fără să fi lucrat niciodată în altă parte. Iar acum câștigă o mulțime de bani. Dacă pot ele, sigur poți și tu! De aceea avem cele mai bune fete la training: să te învețe repede ce trebuie să faci ca să câștigi cât mai repede și cât mai ușor cât mai mulți bani.
La angajare, e de ajuns să vii la noi și să avem o mică discuție cu tine, ca să vedem că ești fată serioasă. Nu ne interesează ce studii ai sau pe unde ai mai lucrat. Important e să vrei să fii prietenoasă și să respecți oamenii din jurul tău. Îți promitem că te vei simți extraordinar de bine alături de noi, împreună cu noi.
Sigur că da! Fetele noastre de la training îți vor explica repede ce trebuie să faci. E foarte simplu și vei învăța repede, ca celelalte modele de videochat care lucrează la noi.
E de ajuns să fii simpatică pentru a te angaja în videochat la Lucky Studio. Avem modele care arată absolut normal și câștigă mai mult decât cele mai frumoase fete. Important e să fii zâmbitoare, să te îngrijești ca femeie și să fii ambițioasă.
Dacă ești la fel de simpatică, de energică și ambițioasă, noi suntem bucuroase să te angajăm în videochat până la 40 de ani.
La Lucky Studio, îți oferim machiaj gratuit, asigurat de colegele noastre care sunt profesioniste în acest domeniu. Așadar, cu un make-up de calitate, poți depăși cu ușurință micile imperfecțiuni ale tenului.

Pe site-urile de videochat sunt foarte mulți bărbați care adoră femeile cu forme. Noi avem colege grăsuțe, brunete sau roșcate care câștigă foarte bine. Apoi, dacă îți dorești să slăbești, ai libertatea să o faci când vrei tu.

Cum e mai bine să lucrez: în videochat adult sau videochat non-adult?

Pe site-urile de videochat non-adult este interzis să te dezbraci complet. Dacă îți dai sutienul sau slipul jos (așa vrei tu sau te-a rugat un membru), atunci primești avertizare sau amendă de la site-ul pe care ești logată. În schimb, pe site-urile de videochat adult, ai voie să faci ce vrei tu. Poți să te dezbraci, să folosești jucării erotice, să te folosești de atractivitatea corpului tău pentru a câștiga mai mulți bani de la membrii online.
La Lucky Studio, ești liberă să faci doar ce vrei. Nu te obligă nimeni să folosești jucării dacă n-ai chef. Totuși, multe modele de videochat de la noi aleg să folosească astfel de jucării pentru că le plac membrilor de pe site-uri și astfel câștigă mai mulți bani. Plus că la multe fete le plac și lor să se distreze cu jucăriile astea.
În medie, poți câștiga în jur de 200 lei – 300 lei pe zi. Fiind videochat non-adult, nu ai voie să te dezbraci, deci trebuie să știi engleza destul de bine și să te descurci în conversațiile cu membrii de pe site-urile de videochat.
Pe site-urile de videochat adult, pe lângă discuțiile cu membrii, ai voie să te dezbraci, să folosești jucării erotice. Prin urmare, și câștigurile tale vor fi mult mai mari, adică, în medie, de 400 lei – 1.200 lei pe zi.
Sigur că da! Noi chiar îți recomandăm să te loghezi pe mai multe site-uri de videochat. Totuși, trebuie să păstrezi regula de bază: pe site-urile de videochat non-adult nu ai voie să te dezbraci.

Lucky Studio – Cel mai bun studio de videochat din Iasi și din țară

Cel mai recent comentariu: acum 45 de minute

8 Comentarii

 1. Rodi Ca - Reply

  Utile informatiile despre jobul de model de videochat. Chiar nu stiam atatea. Am mai intrat si formul videochat in Iasi sau asa ceva se cheama si acolo am mai citit lucruri de felul asta, ca sa-mi fac si eu o idee ce e cu studiourile astea.

 2. Utile informatiile despre jobul de model de videochat. Chiar nu stiam atatea. Am mai intrat si formul videochat in Iasi sau asa ceva se cheama si acolo am mai citit lucruri de felul asta, ca sa-mi fac si eu o idee ce e cu studiourile astea.

 3. IModell - Reply

  La chestia aia cu cat se castiga in videochat totul depinde de model. Ca poate sa lucreze pe orice site vrea ea. Daca nu-si bate capul si nu are ambitie degeaba se chinuie si trainerul cu ea. CIne vrea face multi bani din videochat in Iasi. Deci depinde de fiecare. Asta-i parerea mea.

 4. Miha Miha - Reply

  Habar n-aveam de toate chestiile astea despre videochatul in Iasi. Acum am citit si eu pe-aici si mi-am facut o idee despre jobul asta ca am auzit de Lucky Studio. Deci de la 18 ani ma pot angaja in videochat….

 5. Vad ca nu primiti si baieti ca ziceti ca sunteti numai studio de videochat de femei. Pe cand si un studio de videochat in Iasi de baieti? Eu as fi interesat ca stiu ca se castiga bine din jobul asta de model. Multumesc!

 6. Doamna Ionașcu - Reply

  Prea mulți bani fetelor pentru munca ast a voastră!. Să stai de pomană și să iei milioane nu e corect pentru cine muncește din greu.

 7. Multumesc pentru informatiile astea. Chiar sunt utile pentru ca pe mine ma interesa mai demult sa aflu ceva mai multe de videochat. Cred ca pe Lucky e cel mai bun loc ca sa aflu mai in detaliu despre ce-i vorba cu jobul asta de model.

 8. Miha_Ella - Reply

  Chiar e pe bune că se poate face și videochat nonadult la Lucky? Păi asta schimbă multe, că eu credeam că e doar cu videochat normal și că trebuie să mă dezbrac. Încă nu sunt pregătită pentru asta, de aceea aș discuta mai întâi de videochatul nonadult.

Leave A Comment