Ce face un model de videochat de la Lucky Studio când iese de la program?

Ca trainer de videochat la Lucky Studio, am adesea ocazia să stau de vorbă cu modelele și despre altceva decât muncă. Dacă fetele au chef să vorbească, sunt bucuroasă să mai schimbăm câteva cuvinte în afară de chestiile legate de job. De aceea, când fetele ies de la program, până se schimbă, până mai beau o cafea și-și încasează banii, îmi place să le întreb cum își petrec timpul liber. Pentru că ele știu cel mai bine cum te poți distra în Iași.

De obicei, fetele îmi spun că Palasul rămâne principala lor atracție. Poate nu sună așa original, dar și lor le place să intre în magazine, să mai cumpere una, alta. Apoi, mai stau la o cafenea sau se îndulcesc c-o prăjitură bună, la Moo. Distracția adevărată vine însă în weekend. Cine vrea să-și facă de cap în Iași merge în Fratelli, Skin sau CPU. Dar, în ultimul timp, cine vrea aventură merge la București pentru clubbing. Se grupează câte 3-4 fete și pleacă toate cu o mașină, vineri seară. Iar sâmbătă noapte, după ce se odihnesc un pic, fac un tur pe la Bellagio, Le Gaga, Boa sau Gaia.

Cel mai amuzant e că toate se plâng că se apucă să cheltuiască o grămadă de bani, dar tot nu renunță la excursiile astea pentru chefuri spectaculoase. Însă e normal să fie așa, pentru că sunt tinere, frumoase și câștigă o mulțime de bani. Și doar n-o să se distreze la 40 de ani ci acum, când le merge totul bine.

Prin urmare, dacă te întrebi cam care-i viața unui model de videochat de la noi, ți-ai făcut deja o idee. Fetele iubesc viața și gustă din plăcerile ei cu orice ocazie. Dacă vor, petrec în Iași. Dacă au chef de nebunii, se duc în mici excursii. Mie îmi plac așa cum sunt și abia aștept să le văd mulțumite, cu zâmbetul pe buze, atunci când vin din nou la Lucky Studio.
Lucky Studio Distractie

By |2017-09-18T17:39:34+00:00octombrie 10th, 2016|Blog|1 Comment
Cel mai recent comentariu: acum 18 minute

1 Comentariu

  1. Ammalia - Reply

    :)) Tare chestia asta. Și eu aș merge la București la chefuri că aici te cam plictisești după un timp. Prin SKin și la CPU ce mai e viață în Iași. Respect pentru fetele descurcărețe!

Leave A Comment