Unde e mai bine să-ți ții banii dacă ești model de videochat: la bancă sau acasă?

Atunci când ai un job normal, toate grijile tale sunt legate despre cum să-ți cheltuiești salariul cu atenție. Ții mereu minte cât te costă chiria, cât dai la întreținere etc. Și, dacă îți mai rămâne și de o ieșire în oraș sâmbătă seara, te consideri norocoasă. Lucruri se schimbă însă cu mult dacă te angajezi ca model de videochat în Iași. De exemplu, fetele de la Lucky Studio au o cu totul altă problemă: ce să facă ele cu banii cale le rămân în plus în fiecare zi. Evident, mai și cheltuiesc o grămadă de bani dar, oricât shopping ar face, tot mai au în plus.

Și atunci, au două variante: ori țin banii grămadă, acasă, ori îi depun la bancă, unde e mai sigur. Faza cu ținutul banilor acasă e preferată de unele fete pentru că sunt obișnuite ca modele de videochat la Lucky Studio să primească toți banii zilnic, în mână, deci cash. Așa că e normal să prefere să-i țină în continuare cash. Pentru că așa îi au la îndemână de câte ori au nevoie de ei ca să-și facă orice fel de mofturi. Pe de altă parte, dacă încă stau cu părinții, n-au chef să ducă atâția bani acasă, să fie nevoite să dea explicații de unde câștigă sumele alea atât de mari. Plus că banii nu îți aduc dobândă dacă îi ții în dulap.

Așa că fetele își deschid un cont secret la BRD sau la orice altă bancă mare care are birouri peste tot prin Iași. La contul ăla își fac și card, cu PIN-ul știut doar de ele, și așa au și dobândă, și banii la dispoziție, de fiecare dată când au nevoie. În plus, dacă ții banii la bancă, parcă poți face mai ușor planuri ca să dai avansul la un apartament sau să strângi pentru o mașină. Așa că sunt mai multe avantaje la varianta asta și multe modele de videochat de la Lucky Studio preferă să aibă conturi la bancă. Așa că ne cer și nouă, la studio, ca plata zilnică s-o facem direct în conturile lor, să le fie totul mai ușor. Prin urmare, când te angajezi și tu ca model de videochat la noi, singura problemă pe care o să o ai e nu dacă faci bani, ci unde-i ții. Dar sunt sigură că te vei descurca de minune și cu asta.
Lucky Studio Distractie

By |2017-09-18T17:37:56+00:00octombrie 27th, 2016|Blog|3 Comments
Cel mai recent comentariu: acum 11 minute

3 Comentarii

  1. Jenna - Reply

    De-aș avea eu banii ăia că găsesc locuri destule în care să-i țin. La 3-400 de lei pe zi, aș avea și de cheltuit și de ținut pe card sau în conturi. Așa că asta ar fi ultima mea grijă. Părerea mea.

  2. Doina Ma. - Reply

    La banca parerea mea ca e cel mai ok. Nu de alta da is sigura asa ca ii tin in siguranta si nici nu da nimeni cunoscut peste banii mei unde-i tin ca sa ma intrebe de unde-i am. Da fiecare face ce vrea sau cum ii e mai comod cred.

  3. Haricleea - Reply

    Se poate și la bancă și acasă. Părerea mea e că banii câștigați din videochat sunt buni să-i cheltuiești în primul rând. Vorba aia: easy come, easy go! Lăsând gluma la o parte, e bine să investești în ceva, să știi că faci ceva cu banii și că se înmulțesc pentru tine.

Leave A Comment