De ce e Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași

Dacă nu ai mai avut treabă cu videochatul până acum, dar te-ai gândit măcar cum ar fi să te angajezi, probabil te-ai întrebat la ce studio ai merge. În Iași sunt mai multe studiouri, dar sigur ai auzit de Lucky Studio. Ai văzut reclame în tot orașul sau pe net, așa că știi de noi. În cazul în care ai și întrebat o fată care a mai lucrat în domeniul ăsta, e foarte posibil să-ți fi spus că noi suntem cel mai bun studio de videochat din Iași.

Ca să înțelegi de ce lucrul ăsta nu e întâmplător, cel mai bine e să-ți explic de ce sunt atât de mulțumite modelele care lucrează la noi. Și crede-mă, ca trainer la Lucky Studio, știu despre ce vorbesc. În primul rând, e vorba de respect și discreție. Aici, lucrăm doar între femei, deci ești sigură că vei fi tratată excelent, cu atenția care se cuvine. Firește, pe lângă asta, foarte importanți sunt banii. La noi, câștigi mai mult decât oriunde în videochatul din Iași. Și cel mai simplu pot să-ți dai seama de asta făcând chiar tu un calcul: avem bonus de bun venit, bonusuri săptămânale, bonusuri de angajare, plus tot felul de alte premii la concursuri interne. Așadar, banii vin la tine din prima clipă în care ne treci pragul, mai ales că suntem cele care am inventat în România sistemul de plată cu toți banii la zi.

Apoi, la Lucky Studio, primește servicii gratuite extraordinare. Ești transportată de acasă la studio și invers cu microbuze Mercedes, ești machiată de specialiste în make-up, ți se oferă ședințe foto și video gratuite în fiecare lună. Cu alte cuvinte, ești tratată excelent și primești tot ce ai nevoie pentru ca ție să-ți fie bine. Ca să nu mai spun că, dacă nu ești din Iași, poți beneficia și de cazare gratis, vreme de 2 luni, la o vilă din centrul orașului. Cred că acum înțelegi de ce toate fetele din Iași spun că Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași. Ah, am uitat să-ți spun de colegele mele, trainere profesioniste, specializate la marile site-uri de videochat din Europa! Dar detaliile astea și multe altele ți le voi explica atunci când vii la studio, să te angajezi și tu în videochat. Eu te aștept cu drag să lucrez cu tine și să te ajut să câștigi cât mai mulți bani la noi!

By |2017-09-18T17:35:58+00:00noiembrie 30th, 2016|Blog|0 Comments

Leave A Comment