De ce eu nu mă pot plictisi niciodată de videochat

Dacă știi puține lucruri despre videochat poate se întreabă dacă nu ajungi să te plictisești de jobul ăsta la un moment dat. Fiindcă, dacă în primele luni ești atentă să înveți cum se lucrează pe site-uri și toate celelalte detalii, e adevărat că pe urmă intervine obișnuința. Și poate te-ai putea gândi că nu mai ai așa chef să stai 7-8 ore la program, că e cam același lucru. Dar eu sunt model de videochat la Lucky Studio de vreo 2 ani și îți pot spune din proprie experiență că jobul ăsta e la fel de interesant ca în prima zi.

Explicația e simplă: cum m-aș putea plictisi să cunosc oameni noi? Fiecare are povestea lui, pe care mi-o spune, stilul său de a vorbi, de a-mi explica ce vrea de la viață. Aud tot felul de istorisiri, lucruri interesante pe care nu le știam și pe care le aflu de la oameni care au habar de lucruri pe care eu n-am citit nicăieri. Iar asta mă ține energică de fiecare dată. Ca să nu mai zic că e plăcut să-mi spună cineva că sunt frumoasă și isteață. Asta îmi dă multă încredere în mine și mă face să fiu mai veselă și după ce plec de la programul de videochat, de la Lucky Studio.

În același timp, evident, e vorba de bani. Am câștigat în doi ani de videochat mai mult decât mama și tata la un loc, în toată viața lor. Deci, de ce m-aș plictisi? Fac zilnic 500-600 lei și am câștigurile astea destul de constant. Mi-am luat apartament prin Prima Casă, prin Tg. Cucu, și plătesc cât se poate de lejer rata, plus că mi l-am mobilat așa cum am vrut eu. Mi-am luat și o mașină la mâna a doua, dar cred că în curând o schimb. Că m-am cam plictisit de ea și vreau ceva mai nou, poate un Audi. Cam asta e treaba cu jobul meu de videochat în Iași, la Lucky Studio. Deci, să nu crezi un moment că te poți plictisi de asta. Dacă ești și tu fată isteață și-ți știi interesul, o să-ți fie foarte bine aici. Pupici!

By |2017-09-18T17:34:36+00:00noiembrie 30th, 2016|Blog|0 Comments

Leave A Comment