În videochat, cred că doar la Lucky Studio pot atinge maximul

Sunt model de videochat în Iași doar de 6 luni. Am mai lucrat în alt oraș un pic, dar era un studio mult mai mic, așa că nu pot face comparație. Când am venit în oraș, am stat 2 luni cu cazare gratuită la vila care aparține de Lucky Studio. Aveam și transport gratuit în fiecare zi, deci mi-a fost destul de ușor să mă adaptez la noul job. Ce m-a impresionat cel mai mult, pe lângă avantajele astea gratis, a fost pur și simplu studioul. Aici e cu totul la alt nivel decât oriunde și mi-am dat seama că voi rămâne mult timp în locul ăsta.

În primul rând, camerele sunt atât de frumoase și bine aranjate, încât îmi face plăcere să lucrez în ele. Uneori chiar nu mă pot hotărî pe care să o aleg și așa se întâmplă și cu colegele mele. Totul e foarte curat, inclusiv pe hol și la băi, așa că-mi dă tot timpul senzația de loc îngrijit. Apoi, e vorba de doamnele de la Lucky Studio, atât cele de la administrativ, cât și fetele de la training. Am fost uimită de cât de frumos se poartă cu mine, parcă nu-mi venea a crede. Acolo unde am lucrat înainte nici prin vise nu speram că o să ajung să găsesc oameni așa de ok. Aici sunt tratată cu respect și lumea încearcă să facă o atmosferă bună la muncă. Chiar sunt și petreceri de ziua fiecărui model, cu tort și mici surprize, chestii care mă bucură de fiecare dată.

Lucrurile astea mă fac să cred că Lucky Studio e perfect pentru mine. Simt că aici pot atinge maximul în videochat și că e locul meu. Pur și simplu mi-e bine între fete, așa cum se poartă cu mine. Studioul e frumos, am tot ce-mi trebuie ca să câștig bine și să fac progrese. Trainerele mă încurajează și mă ajută cu sfaturi de câte ori le cer părerea, deci chiar e un loc de muncă unde văd că mi se dă libertate, că n-am nicio limită. Cred că nu sunt singura care se simte așa și văd că și alte modele de la Lucky Studio îmi spun același lucru. Deci, dacă cineva vrea sfatul meu legat de angajarea în Iași, pot spune, cu mâna pe inimă, că aici e cel mai bun studio de videochat din oraș!

 

By |2017-09-18T17:33:27+00:00noiembrie 30th, 2016|Blog|1 Comment
Cel mai recent comentariu: acum 10 minute

1 Comentariu

  1. Corina - Reply

    Cred ca toata lumea e de acord ca in videochat in Iasi se castiga mai multi bani decat in orice alt job pe care poti sa.l faci. Adica doar daca ai nus ce facultate sau experienta te poti angaja pe un job misto pe undeva. Dar videochatul eu zic ca e o varianta buna daca vrei sa faci bani. Asta e parerea mea cel putin.

Leave A Comment