Am ajuns la Lucky Studio că aveam mare nevoie de bani. Acum stau că-mi place

Fiecare fată cu care mai discut pe aici, pe la studio, are propria poveste despre cum s-a angajat în videochat. Unele voiau un job mai ușor, altele n-aveau chef să plece la lucru în Anglia etc. Pentru mine a fost simplu: frate-miu jucase la pariuri, eu i-am împrumutat niște bani, nu mi i-a mai dat și tot așa. Am ajuns să amanetez telefonul, pe urmă lănțișorul și laptopul și nu mă mai descurcam deloc. M-am interesat pe la mai multe fete care-i treaba cu videochatul în Iași și am înțeles repede că, dacă mă angajez, merită să vin doar la Lucky Studio sau la Heylux, care e tot studioul lui Lucky.

Am sunat și eu la Lucky de pe telefonul unei prietene și mi-a răspuns Claudia, doamna manager, pe care atunci n-o cunoșteam. I-am explicat că am nevoie să mă angajez imediat și m-a chemat să ne vedem chiar a doua zi. Dânsa m-a luat cu mașina din Piața Unirii și am ajuns la sediu, unde am vorbit la o cafea despre care-i treaba cu videochatul. Mi-a zis cam cum se lucrează, cât pot să câștig și, pentru că aveam nevoie repede de bani, am ales un contract cu bonus de angajare pe 3 luni, de 1.100 lei. Tot stăteam degeaba acasă și, dacă mi-a oferit un program full-time din prima, m-am bucurat să iau bonusul ăsta și să-mi scot lucrurile din amanet.

De atunci, am început să cresc ușor-ușor în încasări, mai ales că fetele de la training au răbdare și-mi explică ce să fac și ce să zic la program, când vorbesc online cu membrii de pe site-uri. Pot să zic că acum, pe lângă partea bună cu banii pe care îi câștig, îmi mai și place ce fac. Adică chiar e fun să vin la muncă gratis, că acum mă aduce studioul cu o mașină, să fiu machiată tot gratis și să dansez sau să spun tot felul de povești în fața unei camere video. Adică ce fată din Iași ar zice nu la un job ca ăsta? De aceea, am dat și de gustul banilor și mă și distrez. Mai ales de când i-am zis lui frate-miu să-și găsească și el de muncă și s-o lase mai moale cu pariurile că eu de-acum muncesc doar pentru mine.

 

By |2017-09-18T17:25:12+00:00ianuarie 3rd, 2017|Blog|0 Comments

Leave A Comment