Ce vise am pentru 2017? N-aș zice nu la un Audi…

Fiecare fată face videochat pentru că vrea să-și cumpere tot felul de lucruri. Sunt fete pe la Lucky Studio care sparg toți banii pe prostioare și e normal într-un fel să faci asta când ai 20 de ani. Dacă ai toată viața înainte, normal să te bucuri de fiecare ocazie și să trăiești clipa. Fetele care sunt pe la 30 sau au trecut de vârsta asta vor deja apartament, că se gândesc la căsătorie și la familie. Eu sunt cumva între, că am 26. Parcă m-am săturat să merg chiar în fiecare weekend în cluburile din Iași și să las acolo milioane peste milioane. Dar nici casă nu mi-aș lua, că ceva bun e pe la 80-90.000 de euro, pe Copou, și las pe mai încolo treaba asta.

Prin urmare, anul ăsta care vine vreau să fie pentru trăit relaxat, dar să realizez și ceva concret. Acum conduc un Golf pe care mi l-am luat cu vreo 2 ani în urmă, când abia mă angajasem ca model de videochat în Iași. Am dat vreo 6.000 de euro, dar acum parcă aș vrea și eu ceva mai bun, că sunt deja la un alt nivel. Câștig lună de lună cam 2.000-2.500 de euro și mai am ceva pus deoparte. De asta îmi fac planuri să mă bag la un Audi A4, că am văzut vreo câteva fete prin oraș cu mașina asta și cred că mi-ar sta bine și mie în ea. M-am interesat un pic la cine mai cunoaște și am înțeles că e vreo 15.000 de euro unul sh, deci aș putea să mi-o iau liniștită pe la vară.

Cam asta vreau să fac anul ăsta. Părerea mea e că e destul de ok, mai ales că îmi plac mult mașinile și nu există alt job în Iași care să îmi ofere posibilitatea să strâng banii ăștia. La Lucky mă simt perfect, mă simt relaxată și câștig mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată. De asta cred că 2017 o să fie un an mișto pentru mine. Așa că, abia aștept să mă văd într-un Audi! Mai ales că deja știu cum o să fie: albastru metalizat cu piele crem!

 

By |2017-09-18T17:28:09+00:00ianuarie 3rd, 2017|Blog|0 Comments

Leave A Comment