Ne dorim să fim în fiecare zi mai buni decât ziua care a trecut și considerăm că doar în acest fel putem face ca acest business să meargă în direcția pe care ne-o dorim. Tocmai din acest motiv, săptămâna care a trecut am decis să… plecăm. Nu pentru mult timp, și nu într-o vacanță de relaxare. Am decis să plecăm în București, într-un schimb de experiență cu cele mai bune studiouri de videochat. Astfel, de la team-leaderi și până la echipa de Marketing or Make-up artiști, cu toții am luat parte la o super-întâlnire cu niște super-oameni.

Cu ce păreri s-au întors cei din echipa Lucky Group, de la schimbul de experiență cu cel mai bun studio videochat din București

Charm Group, căci despre el este vorba, are în componența sa 5 mari studiouri: Charm Studios, ManeQueen, Allure, TanDress și Pritti. Și, pentru că nu ne dorim să facem din acest articol o descriere a fiecărui studio în parte, vom trece, succint, prin atuurile unui angajat la cel mai bun studio de videochat din București. Și îi vom lăsa pe cei din echipa Lucky Group să povestească despre Charm Group:

Ana, team-leader Lucky Group din anul 2014: „Pe mine m-a cucerit Carmen încă de la intrare. Cu un zâmbet prietenos și cu… felul ei de a fi. Apoi, birourile celor din staff și sala de ședințe. Ca să nu mai vorbesc despre camerele modelelor, care arată pur și simplu impecabil. Și, dacă e să vorbesc de lucrurile pe care le-am învățat de la ei, mi-ar trebui mult timp. În linii generale: o super echipă!”

Ioana, fotograf Lucky Group din anul 2012: „În cadrul Lucky Studios, am parte de o grămadă de provocări zilnic. Și când spun „provocări”, e clar că mă refer la lucruri care mă stimulează și mă ajută să mă dezvolt, psihic vorbind. Iar acest schimb de experiență cu cei de la Charm Group, și mă refer aici la fotografii lor, a fost unul extrem de benefic de ambele părți. Am vorbit despre idei de poze, dar și despre editare video și chiar m-am întors la Iași cu o grămadă de idei. Sper că și Larisa a rămas cu aceeași impresie. Și sper să repetăm această experiență!”

Cristina, manager Lucky Group din anul 2013: „Lumea nu are o parere chiar bună despre videochat și cu atât mai mult despre modelele de videochat. Dar uite că se poate și altfel, iar noi dovedim asta în fiecare zi! Schimbul de experiență cu cei din București a fost unul magnific, benefic de ambele părți!”

Așadar, dacă ești din București și îți dorești să fii model videochat, noi îți recomandăm unul dintre studiourile Charm Group. Te vor cuceri, așa cum a spus colega noastră, încă de la intrare. 🙂

 

 

By |2018-02-13T13:01:43+00:00februarie 13th, 2018|Blog|0 Comments