Bonusuri săptămânale2018-01-14T15:51:08+00:00

Pe lângă banii pe care îi primești zilnic din studio, te bucuri la noi și de un sistem de bonusare săptămânal.

Datorită faptului că programul nostru de lucru este super-flexibil, poți primi și tu aceste bonusuri săptămânale indiferent de numărul de zile lucrate de tine într-o săptămână.

Astfel, poți lucra și o singură zi pe săptămână și poți primi, totuși, bonusuri săptămânale odată ce ai atins targeturile de mai jos. Partea cea mai frumoasă e că acești bani sunt ai tăi chiar dacă nu ai experiență în videochat.

Bonusuri săptămânale

Exemplu: Primeşti 55,00% comision total după ce ai câştigat 600 lei într-o săptămână pentru că obții un bonus fix de 60 lei, însemnând un total de 660 lei.

Comision total Câștig pe săptămână Bonus fix
55,00% 600 lei 60 lei
56,00% 1.000 lei 120 lei
57,50% 2.000 lei 300 lei
60,00% 2.500 lei 500 lei
66,66% 3.000 lei 1.000 lei
71,42% 3.500 lei 1.500 lei
75,00% 4.000 lei 2.000 lei
77,77% 4.500 lei 2.500 lei
80,00% 5.000 lei 3.000 lei
80,00% 7.000 lei 4.200 lei

Tot ce câștigi prin aceste bonusuri săptămânale poate fi calculat de tine, foarte simplu. Noi îți vom da banii duminica, adică la sfârșitul fiecărei săptămâni de lucru.

Cel mai recent comentariu: acum 54 de minute

24 Comentarii

 1. Neli - Reply

  Acum inteleg: deci prin bonusurile alea saptamanale ajung de la comision de 50% la 80%. Oricum si 50% e ok ca sunt destule studiouri de videochat in Iasi mai mici care dau 35-40%. Normal ca e greu sa faci 70-80% ca stiu ca numai fetele care-s bune de tot in jobul asta scot banii aia. Dar si 60-65% e un comision tare, parerea mea.

 2. AncA_35 - Reply

  Stiam ca se castiga mult din videochat in Iasi, dar nici chiar asa. Sunt o gramada de bani, chiar daca trebuie sa fii serioasa ca sa castigi banii astia saptamanal, ca pe urma sa iei bonusuri. Oricum, e o surpriza, ca sunt angajata la un job la stat si castigurile nu se compara.

 3. Cori - Reply

  Dimineața e cel mai avantajos să lucrezi în videochat. E adevărat că te trezești mai devreme ca să vii la studio, dar la 1 și ceva știi că ieși din tură și ai toată ziua pentru tine. Asta-i părerea mea.

 4. Bonita - Reply

  Deci în cele 50 de minute de pauză pot să mă duc și până acasă dacă am treabă? Cam așa am înțeles, că dacă mă întorc înapoi la program la timp, nu contează dacă beau o cafea în studio sau îmi rezolv ceva.

 5. Hey_you - Reply

  Dupa amiaza mi-ar conveni mai mult sa lucrez ca eu ma trezesc mai greu, recunosc. De la 2 as putea sa ajung la studio si sa intru la programul de videochat, ca n-am chef sa ma trezesc cu noaptea-n cap.

 6. Kesha - Reply

  Eu am mai lucrat in videochat in iasi si in alte studiouri prin alt oras. Chiar pe bune n-am gasit undeva sa-mi fie mai bine ca la Lucky Studio. Eu am trecut de 30 si m-am lasat de videochat dar mi-am facut banuti buni acolo, la fetele de la Lucky. Va pup pe toate!

 7. Cici - Reply

  Singurele lucruri care m-ar convinge sa ma angajez in videochat in Iasi e daca imi pot plati chiria si daca am programul flexibil, ca sa ajung la facultate, ca-s studenta si nu vreau sa ma las de scoala. Ofertele voastre arata interesant, chiar o sa ma gandesc.

 8. Paulina - Reply

  Din cate am inteles, bonusurile astea saptamanale se aduna la banii platiti zilnic si ca le iau duminica. Daca banii la zi pot sa ii iau in mana, bonusurile saptamanale pot sa le incasez la fel, adica sa ii iau pe toti o data, in geanta? Intreb asta fiindca sunt multi bani si ma intreb daca ii dati si pe ei la fel.

 9. Doyna - Reply

  Și în timpul de relaxare pot pleca și din studio o oră, nu? Dacă am o treabă scurtă la o bancă am înțeles că pot merge în timpul meu liber să-mir ezolv ce am de rezolvat și să mă întorc pe urmă la programul de videochat.

 10. Korina - Reply

  Mă tot uit la bonusurile astea săptămânale de la voi și mă gândesc câte aș putea să-mi cumpăr de atâția bani. Cred că aș sta toată ziua pe shopping online, să iau toate gentuțele și parfumelele de pe net :))

 11. Georgia - Reply

  Dacă e să mă iau numai după bonusurile astea săptămânale, bănuiesc că se câștigă bine de tot din videochat. În Iași nu prea sunt alte șanse pentru mine, că n-am nuș ce școli făcute sau recomandări. Văd că sunt și alte fete care zic că fac bani ca modele.

 12. Pusha - Reply

  Când lucram în videochat în Iași, eram la un studio mai mic și era mai greu cu pauzele. Abia dacă aveam timp să fumez o țigară. Dacă poți să-ți iei mai mult timp liber aici, e foarte bine ca model de videochat.

 13. Romina - Reply

  Cel mai mult se câștigă noaptea, că atunci e traficul mai mare pe site-urile de videochat. Orice fată care e model în Iași știe asta. Dar dacă bagi ceva efort, câștigi bine și dimineața sau în tura de după amiază. Depinde de fiecare fată cum se simte mai bine.

 14. Dyafane - Reply

  Am auzit că Lucky e cel mai serios studio de videochat din Iași. Dacă se dau banii la timp și e discreția asigurată, adică nu zice nimeni că sunt angajată ca model aici, e totul ok pentru mine.

 15. Wonder_Girl - Reply

  Asta cu programul flexibil îmi convine. Părerea mea e că cel mai bine se câștigă noaptea , dar pentru mine e puțin obositor în tura aia. Prefer să am un job în videochat mai relaxat.

 16. Natalia - Reply

  Eu habar n-aveam că voi aveți și Heylux. Aveam impresia că sunt două studiouri separate și chiar mă întrebam cine vă face concurență în videochat în Iași 🙂

 17. Donica - Reply

  Bonusurile mari sunt atractive ,dar destul de greu de atins pentru fetele noi, fără experiență.Părerea mea e că în primul an de videochat poți să speri maxim la 500 de lei pe săptămână bonus. Dar trebuie să fii serioasă și să îți dai interesul la program pentru banii ăștia.

 18. Korina - Reply

  După amiaza e cel mai convenabil să lucrezi în videochat. E cel mai odihnitor, pentru că pentru mine e important să nu pierd nopțile. Dar fiecare cu părerea ei. Pe mine mă interesează să am și bani, dar să-i fac fără multe eforturi. De asta e cool partea asta cu programul superflexibil.

 19. Coryna - Reply

  După amiaza aș putea și eu să lucrez, că dimineața aș vrea să stau cu fetița mea. Dar după amiaza ar fi ok. Programul e foarte important pentru mine fiindcă am și niște obligații personale, deci ar fi bine să îmi pot rezolva problemele și să și muncesc dacă se poate.

 20. Moni - Reply

  Cred că și la niște câștiguri medii din videochat, la bonusurile astea pe săptămână poți câștiga liniștită niște bani frumoși. Am fost și eu model, dar prin alte părți nu există așa ceva. Pe-acolo câștigi ce poți și tu. Mă bucur să văd că modelele mai sunt și respectate în domeniul ăsta.

 21. Medusa - Reply

  Încerc să-mi imaginez cum e să iei bonus 10 milioane după o săptămână de muncă :)) Tre să fie f.tare. Plus banii ăia pe care îi câștigi de luni până vineri…. Chiar îmi face cu ochiul ideea asta 😀

 22. Moniutza - Reply

  Eu sunt studentă și am nevoie de timp să merg la facultate, că-s în anul 2. Treaba cu programul ăsta flexibil m-ar ajuta mult. Chiar dacă bonusurile săptămânale vor fi mai mici pentru mine că n lcurez full time și nu câștig cât la un program plin. Dar mă mai gândesc. Dacă pot să împac jobul cu școala, poate mă angajez și eu la voi.

 23. Gigi - Reply

  Pun pariu că noaptea se fac cei mai mulți bani. Dar nu știu dacă aș vrea eu să stau noaptea la muncă. Parcă mai degrabă după amiaza, să am o viață confortabilă. Din câte știu eu, diferențele de câștiguri din videochat pe ture nu sunt așa mari.

 24. Mariana - Reply

  Wow, chiar arată bine bonusurile astea! Parcă nu-mi vine a crede că se câștigă atâția bani din videochat în Iași. Habar n-am dacă mai sunt alte joburi la care aș putea să fac atâția bani, așa că sunt pe bune uimită 🙂

Leave A Comment