Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

A lucrat cineva de-aici la studioul asta, Lucky Studio ? E misto ?

A lucrat cineva de-aici la studioul asta, Lucky Studio ? E misto ? Am vazut niste reclama prin oras si m-a facut curioasa.

Sal, eu inca lucrez aici si tocmai au terminat cu renovarea camerelor ! Trebuie sa vii neaparat sa le vezi  😛 ! Era misto si inainte dar acum cred ca sunt cele mai fitza camere de chat din oras !!!

Buna, sunt Allesya si am lucrat in Iasi in fiecare dintre studiourile mari. Ce pot sa-ti spun cu cea mai mare sinceritate e ca aici n-o sa te terorizeze nimeni . E singurul studio despre care nu scrie nimic naspa in presa si in care n-au fost scandaluri si batai, singurul care nu te santajeaza cu poze cu tine, cu filmuletze 😀 E un inceput promitator.

Da, Allesya, ca bine zici… eu sunt studenta la bioinginerie medicala, la UMF… si am lucrat la un studio din Bucium si nu ma mai lasau sa plec de acolo.. ziceau ca au filmuletze cu mine, mi-au aratat si alte filme cu alte fete care au lucrat acolo… groaznic !!!!!! a trebuit sa ii spun prietenului meu… knd a auzit sa innebuneasca ! a venit la studiou, sus pe Bucium si i-a zis lui ala ca ii face plangere penala la politie pt shantaj si m-a lasat in pace, m-a lasat sa-mi iau lukrurile shi sa plec…
DoAmne fereshte de asa oameni !!!!!

ti se face pielea gaina cand auzi lucruri de genu, despre Lucky Studio nu am auzit decat de bine 🙂

Orice domnisoara care ar dori sa lucreze la videochat, sau pur si simplu este curioasa despre ce este sau ce se face la videochat este mai mult decat binevenita la noi la studio si iti spunem cu toata placerea tot ceea ce doresti sa stii.

la Lucky Studio am gasit o atmosfera foarte prietenoasa, cel mai mult imi place de doamna manager, Mihaela, e super de treaba si te ajuta cu orice ai nevoie, te ajuta sa depasesti orice problema