Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Asta depinde foarte mult

Asta depinde foarte mult.. daca esti pe adult, cu siguranta vor si nuditate si sa fii dispusa sa faci cat mai multe lucruri, daca esti pe non-adult trebuie sa stii foarte bine engleza si sa ii tii la discutii. Iti dai seama ca sunt diferiti si nu e o regula generala.

d. Le place ca au impresia ca detin controlul. Desi de fapt tu il detii. Dar e usor sa-i duci de nas si sa creada ca faci tot ce au ei chef.

depinde de fiecare barbat in parte, iti indica ei ce le place si ce vor sa vada nu avea grija

de obicei le place sa vada o femeie care are incredere in ea

Barbatilor le place foarte mult, la fetele de la videochat, dezinvoltura lor. Fetele de la videochat sunt niste personaje fantastice care le indeplinesc visele tuturor celor care intra sa le vada.

le place sa fie jucauuuuse :P:P:P si sa nu fie monotone cum sunt femeile din viata lor... asta in cazul in care mai au 🙂 si sa fie "out of this world" cum spun americanii prin filme :))

le place ca fetele de videochat sunt virtuale, cred ca dak ne-am intalni face2face nu ar mai fi nimic extraordinar, n-ar mai fi asa d excitant am fi doar alte fete normale...

Barbatii care viziteaza aceste site-uri isi doresc ca atunci cand au intrat in camera ta sa gaseasca acolo un zambet frumos, o femeie eleganta, cu stil, care stie si sa comunice, dar si sa asculte. Zambetul femeii denota familiaritate, incredere si tine loc de o aprobare verbala. Aratandu-ne latura feminina si sensibilitatea specifica sexului frumos, ne face nu neaparat mai vulnerabile, cat mai atragatoare.