Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Care e cea mai buna Muzica pentru videochat?

Ce muzica ar trebui sa se auda in camera. Eu nu am foarte multe melodii si as vrea sa mai caut.

Despre asta poti vorbi si cu cei care intra in privat. Sa vezi ce muzica prefera ei si sa le faci pe plac. Pana sa ajungi la asta, cauta melodii cat mai senzuale pe care sa poti si dansa dar si discuta cu ei. Ca sa iti dau un exemplu, eu pun destul de des Rhiana. Poti sa incerci.

Cea mai buna muzica este cea care iti place tie, cea care te face pe tine sa te simti bine si sa radiezi de veselie. Trebuie sa le arati membrilor de pe site-uri ca te simti bine si ca iti place ceea ce faci!

si dak mie imi plac si manele pot sa ascult si de alea? adik membri astia kre intra pe saiturile de videociat nu sunt romani nu?

nus romani da e plin de romanashi manelisti peste tot si le recunoaste toata lumea si isi dau seama toti ca esti romanca si in afara de astta... manelele is nasoaleeeee nu gasesti altcv?

nu e chiar indicat sa asculti manele, la videochat vrei sa faci membrii sa se indragosteasca de tine, sa vrea sa te mai vada si maine si nu cred ca dand din buric pe manele e cea mai buna metoda...

stiti ce imi place mie cateodata? sa acult muzica clasica 🙂 nu toata lumea o prefera dar am avut parte de reactii foarte placute in chatroom-ul meu. incerkati!

Diseara cineva o sa faca multzi bani.. i feel it!!! Asa ca am zis sa impartasesc cu voi pe ce ma voi dezlantui diseara, poate va mai vin si voua cateva idei... Pe ce fac eu cei mai multi bani, in fct de starea care-o am:
Rihanna -Pour it up, Skin.
Touch and go.. Tango in Harlem e piesa mea preferata de la ei, au muzica super mishto.. si sexxxxxyyy!!! Aaa shi ,,Straight to number one" e tot de la ei..
Paradise circus- Massive Attack, Infinity - The XX, Love to love you baby"- Donna Summer, Let's get it on"- Marvin Gaye, Ooh La La"- Goldfrapp, Wicked game - Chris Isaak, I put a spell on you"- Nina Simone
Sa mi spunetzi daca va vine cheful si catzi banutzi atzi facut girlz!!

Am observat ca membrii prefera muzica veche, avand in vedere ca mjoritatea membrilor mei sunt mai in varsta. Mi se pare si normal avand in vedere ca aceea este muzica ce o ascultau ei la tinerete. :))) M-am conformat si am avut doar de castigat..membrilor le place muzica mea si se opresc in camera, astfel castigand trafic si implicit banuti.