Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Care sunt cele mai bune camere pentru videochat?

Stie cineva ce fel de camere se folosesc pentru videochat??

Nu stiu sa-ti zic numele lor, dar stiu ca sunt foarte scumpe. Eu fac videochat si n-am avut nici o bataie de cap cu ele, asa ca pot sa fac videochat relaxata. Tre sa ai grija la lumina, ca sa te vezi bine.

iti trebuie camera scumpa daca vrei sa se vada bine cu webcamu nu faci bani

la noi la Studio tocmai a sosit o camera de 3000 de euro 😉 arata ca un ozn si transmite o imagine asa clara de nu-ti vine sa crezi

ce mijtooo vreau ji eu s vad

Vino si te convinge 🙂 Toate camerele de la Studio Lucky Studio sunt Full HD pentru ca trebuie ca membrii sa ne vada clar ca lacrima 😀 Avem intr-adevar camere care sunt foarte scumpe si de calitate foarte buna. Cu webcamu de la laptop nu faci bani :))

Daca as vrea sa lucrez de acasa cine imi spune si mie ce fel de camera sa imi cumpar? Oferiti consultanta gratuita?

Daca vrei sa lucrezi de acasa, incheiem un contract de colaborare pe baza caruia vei primi, desigur, si consultanta pentru ca activitatea ta de model de videochat sa fie cat mai profitabila.

Cand lucram de acasa nu aveam o camera foarte buna, o luasem la mana a doua de pe net... nu se vedea asa grozav... la studio cand am ajuns si m-am vazut pe camerele de aici, pai ma scuzati! Asa da! nu as fi avut eu bai de camera cum e aici oricum si cred ca daca aveam tot nu dadeam 3000 de euro doar pe camera. Vreau sa zic ca sunt camere speciale pentru asa ceva nu camere, de alea de mana, care le iei de la emag cu alea parca te filmeaza prin plasa de tantari :)))

cu camerele aste kre le avem la studio aku ma simt k o vedeta, pe bune, au o imagine atat de clara si imaginea se transmite fara intarzieri si intreruperi 🙂 sunt profi,profi!