Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Cat ati castigat cel mai putin din videochat?

12

bine ca n-as mai face-o da a fost tare ciudat.. eram rupta de oboseala k eram in sesiune.. orc a fost cu noroc, a doua zi am iesit sa sarbatoresc ca luasem 9.50 la examenul ala =))

esti nebuna :))) so tare.. ca tot vb de cel mai mic scor.. eu am castigat cel mai putin 367 de lei.. tin minte shi acum :))))[ o femeie nu uita nimic, nui asa fetelor?:)))] eram la inceput, nu stiam pe ce lume traiam si cand aterizasem si n.aveam chef de nimic.. :))) legumis.. si nu facusem decat vreun milion.. in ultima ora am tras tare si mi-am scos 250 de lei :)))) cand imi calculasem si vazusem un milion parca si paru imi statea mai bn, si chefu imi venise si tot.. aici e totu' doar de tine.. ca daca esti apatica si sperii oamenii dati seama ca nu o sa faci scoruri extraordinare.. p knd fetele dragute si vesele n.o sa le auzi vreodata sa scoata putin.. si de aia continua sa fie vesele :))))

De cand am acest job, nu ma gandesc la sume mici de bani si oricum depinde ce intelege fiecare persoana : pentru mine o suma mica de bani inseamna aproximativ 250 de lei. Am castigat extrem de rar suma asta intr-o tura. Am observat ca starea de spirit imi influenteaza intr-o oarecare masura castigurile, tocmai de aceea am mereu zambetul pe buze, sunt optimista si dau frau liber imaginatiei.

:)) Amuzanta experienta ta cu adormitul Vizitator. Dar totusi nu trebuie sa ne bazam pe asta, sa credem ca dormind vom face mereu banuti 😀 Sunt sigura ca suma aceasta ai obtinut-o in urma muncii tale de pana atunci, de la membrii tai fideli, membri care stiau cum esti tu de obicei in fata camerei si care probabil stiau de asemenea ca treci printr-o perioada mai dificila, mai aglomerata.
Bine ca nu ai primit nici o sanctiune de la site-uri!

Daca intr-una din zile imi merge mai prost, cer ajutorul trainerilor si imediat intervin, ma ajuta cu idei noi de a atrage membrii in camera, schimb camera pentru un decor potrivit pentru culorea parului meu, ochi, lenjerie, caut sa mi se potriveasca absolut totul, schimb topicurile, imi achizitionez una sau doua jucarii noi, poate membrii s-au plictisit de cele vechi, trimit mesaje membrilor pentru a pastra relatia cu ei si pentru a ma cauta online...sunt multe lucruri pe care le poti face, important este sa vrei sa schimbi sa sa aduci imbunatatiri de fiecare data cand se simte nevoia.

12