Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Ce cauta cei de la Lucky Studio atunci cand angajeaza ?

Ce cauta cei de la Lucky Studio atunci cand angajeaza ?

Intai tre sa fii majora, sa ai 18 ani impliniti. Apoi sa stii engleza sau franceza. Daca le ai pe astea 2 indeplinite si mai esti si sociabiala, te poti considera angajata.

si trebuie sa fii si putin prezentabila ma gandesc:)

Criteriile de angajare sunt cunostinte bune de limbi straine si aspect fizic placut. Sa nu uitam de cel mai important aspect, si anume varsta: trebuie sa ai intre 18 si 46 ani si sa ai buletinul valabil 🙂

cel mai important e sa vrei sa faci bani asta cauta cei de la Lucky Studio !

criterii suna asa de rau! mai degraba calitati ar suna mai potrivit 😉 ca sa lucrezi la videochat nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie din lume dar trebuie sa ai capacitatea de a seduce, iar daca nu o ai, sa stiti ca e inr-adevar o arta dar e si o stiinta care se poate invata destul de usor!
exista carti pe net, timp de citit sa ai! iar daca nu ai pune-ti un audio book ( recomand "The art of seduction" a lui Robert Greene )

eu am o problema cu limba franceza.... am invatat in generala dar de atunci am uitat complet, nu trebuie neaparat sa stiu si franceza si eungleza?

si eu am aceeasi problema 😀 am mai invatat cate ceva pe la studio k exista un ghid de conversatie, da nu imi place deloc de aia nici nu am avut chef sa invat prea mult... dak stii engleza bine e ok iar dak ai invatat french in generala inseamna ca poti sa mai inveti o data 🙂

Trebuie , intai de toate , sa fii majora - este un criteriu esential. Apoi sa stii engleza la un nivel mediu, pentru ca majoritatea membrilor de pe site-uri vorbesc aceasta limba si nu ai avea cum sa comunici altfel cu ei. Daca nu stii engleza foarte bine , nu este nici o problema, pentru ca poti invata: Studioul ofera cursuri de engleza si franceza. Trebuie sa fii ambitioasa si sa iti doresti sa ai acest job. Exista un inceput pentru orice, chiar daca ni se pare mai dificil sau suntem mai retinute. Totul se poate invata, mai cu seama atunci cand ai ajutor neconditionat din partea Studioului cu care colaborezi.