Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Ce este de fapt videochatul?

ce este de fapt videochatul?

Videochat inseamna sa vorbesti cu cineva pe mess, cu o camera web.Ideea e sa-l convingi sa vorbeasca cat mai mult cu tine. Asta inseamna ca tre sa fii sociabila, sexy si cat mai atragatoare.

O activitate online dedicata adultilor – implica erotism; de aici incolo depinde foarte mult de fiecare persoana: poti alege adult sau non-adult si poti castiga la fel de mult la oricare categorie.

Videochat-ul este o comunicare intre persoane din diferite parti ale lumii prin intermediul computerului si a camerei web. Aceste site-uri sunt site-uri de socializare dedicate persoanelor cu mai putine inhibitii. Videochat-ul este realitate virtuala. Nu trebuie sa iti amesteci viata din offline cu cea din online.

Videochat-ul este o activitate foarte misto din care poti sa castigi o caruta de bani!
Nu implica foarte mult efort din partea ta ci doar putin mai multa atentie.
E exact ca si cum ai vorbi cu prietenii pe Facebook doar ca esti platita pentru asta.

de fapt videochatu este privit foarte nasol numai din kauza ca oamenii habar nau ce se intampla aici au niste idei total eronate! dak sa mai intamplat sa spun cuiva ca lucrez la videochat se uitau la mn parca eram pikta din luna! nu e corect crek ar trebui ca oamenii sa s mai informeze inainte sa vorbeask si sa judece
la videochat vorbesti cu barbati din toate colturile lumii prin camera web
e adevarat ca uneori tre sa t si dezbraci ca nah... ce e frumos si lui Dumnezeu ii place da c facem noi aici nu e prostitutie nimeni nu te atinge nimeni nu iti are grija