Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Ce sa port prima oara cand merg la videochat ?

Ce sa port prima oara cand merg la videochat ?

poarta o rochita mai sexy, sa nu te simti stanjenita la inceput

pantaloni nu pot s port ? nus obijnuita s port rochie

fustita, rochita de astea:)

Este foarte important cum te imbraci la videochat. Haine sexy in culori tari. Ia-ti lenjerie pretioasa, cu cristale Swarovski, de la I.D. Sarrieri sau viziteaza un magazin Jolidon pentru lenjerie, iar pentru rochite un site foarte interesant de unde puteti comanda este Lust Dresses. It's Heaven on Earth for all women 😀

eu mi-am luat special pentru prima zi de lucru o costmatie rosie, sutien, bikini si o rochita transparenta 😉 miam pus ciorapi cu banda negri si pantofi de lac, cu toc super inalt, bineinteles rosii !

Trebuie sa porti tinute frumoase, care sa atraga privirile membrilor. Incearca sa te vezi prin ochii lor si sa iti imaginezi cum ar reactiona daca te-ar vedea imbracata casual si cum ar reactiona daca ai purta costumatie de studenta , de profesoara, de iepuras ori de Geisha. Ce crezi ca ar prefera? Indiferent cu ce alegi sa te imbraci, trebuie sa te simti in largul tau, pentru ca acest lucru se vede si pe camera. Sunt o multime de alternative, trebuie doar sa fii putin creativa si poti fi o alta persoana in fata camerei in fiecare zi. Monotonia trebuie sa lipseasca cu desavarsire. Trebuie sa faci loc imaginatiei, iar in acest mod membrii nu se vor plictisi de tine, ba dimpotriva: iti vor deveni fideli.