Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Ce vor barbatii sa vada pe videochat

De la costumatii sexy, la dansuri la bara, nud si alte lucruri de genul. Important e sa fii tu cat mai senzuala si sa ai grija la detalii : imbracaminte, incaltaminte, machiaj si chiar si ce ai prin camera.

Vor sa arati ca iti place ce faci in primul rand si ca nu o faci doar asa. Si apoi, vor sa te vada pe tine, caci daca arati bine, e normal sa vrea sa te descopere cat mai mult.

vor sa simta mai mult decat sa vada, parerea mea, ca ii asculta cineva si pe ei

vor sa vada o femeie frumoasa, inteligenta si fara inhibitii

La videochat barbatii vor in primul rand sa se relaxeze si reusesc sa faca asta daca tu ii ajuti. Nu vor neaparat sa vada fete dezbracate. Vor sa aiba o conversatie placuta cu o femeie inteligenta si frumoasa.

Barbatii la videochat nu cauta ceva anume. Nu poti spune ca o cauta pe Barbie, 90-60-90 cu silicoane si extensii pentru ca nu e neaparat adevarat. Barbatii cauta la videochat sa se relaxeze iar tu trebuie sa ai fler si sa intuiesti ce si-ar dori fiecare membru in parte.

membrii cauta de obicei ce n-au acasa 😛 acuma noi n-avem de unde sti ce n-au acasa decat daca ii intrebam, nu? asa ca ia un pix si un carnetel si ia si scrie! cum il cheama, cum o cheama pe mama lui, pe nevasta cati copii are, cati catei are, unde lucreaza si asa mai departe 🙂 daca te pui la punct cu toate astea membrii te vor aprecia foarte mult si te vor si rasplati pe masura

vor sa vada ca iti place ceea ce faci si vor sa vada ca iti face placere sa discuti cu ei, de asta nu ar strik sa le mai strecori cate un compliment nu doar "TY" pt tips 😉

Din proprie experienta pot spune ca membrii cauta sa isi implineasca pe site-uri dorintele si fanteziile pe care nu si le pot exprima liber in viata de zi cu zi. Unii sunt timizi si cauta o persoana cu care sa poata comunica fara bariere, altii sunt tematori si devin indrazneti in mediul virtual. Alti barbati sunt prea "ocupati" in viata reala si nu au timp pentru o relatie adevarata si cauta alinare pe site-uri. Am intalnit si membri mult prea rusinosi sa recunoasca anumite fantezii in fata sotiilor lor - de realizat nici nu mai incape discutie - si au gasit alinarea chiar in site-urile de profil. Asadar, trebuie sa aveti rabdare cu membrii, sa aflati ce le place, ce ar vrea sa faca, ce fantezii si vise neimplinite au...si sa fiti voi cele care le indeplinesc !