Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Cum se intampla o discutie pe videochat si cum arata?

Cum se intampla o discutie pe videochat ?

De obicei barbatii sunt f directi si iti spun concret ce vor de la tine si aici intervii tu si vezi cat de multe vrei sa faci. Mai poti da si oeste barbati foart vorbareti si cu simtul umorului si aici trebuie sa te asiguri ca te descurci foarte bine cu engleza si in felul acesta poti avea chiar discutii lungi si placute cu ei.

Pai prima data, cand intra un vizitator, el te saluta. Si incepe sa-ti faca o mie de complimente. Asa e politicos. Si politicos este sa-i raspunzi tu. De cele mai multe ori incepe el sa te intrebe chestii, dar e bine sa-l starnesti si tu, ca sa vorbiti cat mai mult.

O conversatie pe videochat este la fel ca o conversatie oarecare numai ca membrii de pe site-uri sunt putin mai dezinvolti si mai indrazneti. Poate vreo unul iti va cere ceva ce tu nu prea vrei sa faci. Nuu il refuza categoric, ofera-i o alternativa 🙂

Conversatiile la videochat este o conversatie foarte directa. De obicei nu se prea sta la taclale because time is money 🙂 Se trece direct la subiect. Membrii iti spun exact ceea ce doresc sa vada de obicei, nu sunt rusinosi.