Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Cum stii la care studiouri de videochat sa nu te angajezi?

Cum imi dau seama la care videochaturi nu are rost sa incerc sa ma angajez?

La alea despre care n-ai auzit nik. Nici macar o reclama undeva. Inseamna ca au ceva de ascuns. Cu cat e mai multa reclama la un videochat, cu atat e mai ok. Inseamna ca-s in regula.

nu conteaza la care nu trebuie sa te duci :)) important e ca sti la care sa mergi: Lucky Studio!!!!

Informeaza-te putin inainte sa te angajezi, mergi la interviu la mai multe studiouri si vezi care iti inspira mai multa incredere. Cu cat este mai mare studioul cu atat mai bine. Incearca sa eviti studiourile care functioneaza in apartamente cu "manageri" dubiosi. Intreaba cum se numeste firma, intreaba despre contract. Cauta pe internet informatii despre studiouri. Cu cat gasesti mai multe surse cu atat mai bine 🙂

Foarte important este, cand vrei sa te angajezi in acest domeniu, sa te informezi temeinic in legatura cu toate aspectele ce tin de aceasta activitate. Eu te sfatuiesc sa cauti un studio cu personal exclusiv feminin ca sa fii 100% in siguranta din toate punctele de vedere.
Nu e de neglijat nici sediul in care isi desfasoara activitatea studioul si incearca sa afli cat mai multe informatii despre denumirea firmei, cine este manager , care este obiectul de activitate al firmei si asa mai departe.

who cares??? noi lucram la cel mai tareee!!! 😀