Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Cum sunt fetele de la Lucky Studio?

Vreau sa ma angajez la dvs.. dar as vrea sa stiu daca voi avea colege ok.Sunt ok fetele care lucreaza la lucky studio?

super tari!eu mi.am facut o gramada de prietene aici..mai ales pisi mea blonda care e cea mai faina fata care am intalnit.o vreodata..te pup pisi!! shi nu apuc sa ma plictisesc niciodata de colegele mele..mergem la shopping impreuna,ne dam sfaturi despre cum am facut bani,ponturi... plus ca e u cu pisi mergem sa ne luam papuci in fiecare luni:">nu de alta,dar o saptamana buna incepe cu o perechi de pantofi noi :D:D:Dnui asha?

Asa e! Colegele noastre sunt cele mai bune prietene si s-au legat prietenii stranse de cele mai multe ori. Eu am 2 ani jumatate la Lucky Studio si va spun sincer.. nici in liceu nu mi-am facut prietene asa bune! Desigur, suntem aici ca sa facem bani multi, nu sa socializam! Dar asta nu ne impiedica sa fim super unite! Momentele mele preferate sunt la ziua uneia dintre noi! Cred ca atunci se varsa cele mai multe lacrimi.. de emotie, de bucurie! Prajituri, dans, voie buna, flori, cadouri... Primim mereu multi bani de la membrii si ne facem ziua cu drag la studio! Si apoi mergem cu fetele in club sa sarbatorim :-"
Fara sa ma gandesc de doua ori pot spune ca Lucky Studio e locul meu de suflet, nu doar jobul meu.. Pacat ca nu toata lumea gandeste asa;) Cate fete ar putea sa-si imbunatateasca viata aici.. Dar na, fiecare cum isi asterne, asa doarme.. Ori incomod si cu gandul la ziua de maine.. ori ,,in puf".. si pene de gasca :)))

Mai bine de atat nu puteai sa o spui Karinne! Toate fetele de aici sunt super! Evident ca fiecare dintre noi suntem caractere diferite, avem personalitati diferite, dar asta nu ne face decat sa ne completam una pe alta reusind astfel sa fim si mai unite, sa fim ca o familie. Cred ca la asta te-ai referit si tu Karinne cand ai spus ca Lucky Studio este locul tau de suflet 🙂