Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Daca fac videochat, poate sa afle cineva?

12

am acusi 2 ani si nu m-a aflat nimeni 😉
poate ca am stiu sa pastrez aparentele, nu am aruncat cu banii in caini pt a nu da de banuit la nimeni, plus ma simt de o mie de ori mai bine stiind k am bani deoparte

da fata, te pot afecta banii shi viata de lux.. tzole scumpe shi independenta.. :))) fitzi serioase... nu va stie nimeni, nu va vede nimeni.. shi castigati banii cum vretzi :-j pe mine nu m-a afectat cu nimic pana acum.. poate doar ca nu shtiam ce sa mai fac cu banii :)))

tata are prieteni care se pricep cu calculatoarele,nu poate afla cumva?

n-are nicio legatura priceputu pe calculatoare cu banatul. oricat s-ar pricepe, nu-ti poate scoate Romania de la Block, asta e o setare din sistemul studioului.. te panichezi prea tare. asta 1. si 2, ce interes ar avea taicatu sa vb cu prietenii lui sa-i zica dom'le vezi daca se poate afla care-s fetele care fac videochat in Romania.. da ce, e detectiv particular al modelelor :))))? orc ar fi, nu se poate afla.. ca altfl n-ar mai face nimeni.. tu crezi ca doctoritele, avocatele care fac videochat ar vrea sa afle pacientii? nu pt ca ar fi gresit, ci pentru ca o parte a Romaniei e inca inchisa la minte.. da o alta.. ai fi uimita cat sunt de deschisi.. cum e maica'mea.. sunt de mult timp aici, stie si nu are o problema.. ba chiar se bucura cand imi ajut surorile si-mi platesc facultatea si chiria.. ca ei din banii lor abia se descurca... nah, viata mea, cum am mai zis.o si.am sa mai zic,s.a sch de cand am venit aici..shi numai in bine;);)

Atat timp cat tu nu spui nimanui unde lucrezi, nu are cum sa te afecteze. Daca totusi simti ca vrei sa spui cuiva ce job ai, ai grija in ce persoana te increzi. Esti singura in masura sa spui ce job ai, sau sa pastrezi pentru tine - poti la fel de bine sa spui ca lucrezi intr-un alt domeniu. Nimeni nu te obliga sa spui adevarul. Consider ca videochatul este un job ca oricare altul, de fapt este mai mult decat atat si asta datorita sumelor pe care le castigi (sume pe care foarte putine persoane le castiga in vremurile noastre). Pe mine m-a ajutat sa fiu independenta si mult mai creativa.

Eu cred ca sunteti creduli si credule.

Simplu fapt ca poti pune o simpla restrictie cum ar fi sa nu intre cei cu IP de Romania nu valoreaza nimic.

Din contra te ajuta sa gasesti mai usor romancele. De exemplu daca intri pe un site de videochat si te uiti sa zice la o anumita categorie sa luam de exemplu cele recomandate sau premiate sau cele blonde sau orice categorie o sa vezi doar pe cele care nu au pus restrictie de IP de ROMANIA.

Daca instalezi orice program gratuit de VPN sau daca flosesti un proxy sau orice alta modalitate sa schimbi IP ul o sa vezi ca daca deschizi acelasi lucru intr-o noua fereastra  apar exact in plus cele care sunt din ROMANIA.

2 exista programe de cautare a unei simple poze si ce crezi gaseste poze asemanatoare a fetelor din site-uri de videochat.

3 oricine are un ip de alta tara poate intra fara sa fie macar inscris si sa te vada asa cum esti (unele site-uri ofera 15 20 secunde chiar si cand esti in privat adica cand esti dezbracata.

4 E mai usor sa intri la o persoana cand nu esti membru decat atunci cand esti membru si nu ai vrea sa platesti.

5. exista programe pe care le folosesc chiar fetele de la videochat si prin care se uita ce fac alte modele celebre. Ele sunt furnizate chiar de patronii videochaturilor.Unele fete s-au restras si vorba umbla si aproape oricne se poate uita.

6. Daca nu lucrezi de acasa si esti la studio te poti intalnichiar acolo la studio cu una sau unul care face si el acelasi lucru si iarasi vorba circula.

7 Daca faci de acasa ai in 80% din cazuri conexiune de bussines si automat toti stiu la ce se foloseste asta intr-un apartament chiar si cei care instaleaza .

8. Cel mai mare risc nu este ca afla X sau Y ci faptul ca pot circula filme cu tine pe site-uri de filme de adulti.(porno) 80% din mebri care platesc inregistreaza ceea ce vad cu diferite mijloacel telefon programe etc ca sa il folosesca si pe viitor ca sursa de inspiratiee etc. O mare parte din filme ajung apoi pe site-urile de adulti. de ex ( una la videochat)

 

 

 

 

 

 

Buna

 

12