Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

De ce sunt importante pozele in videochat?

Eu cred ca n-au asa mare importanta pozele? Tre sa fii tu buna...

Sedintele foto sunt foarte importante pentru tine deoarece membrii te aleg in functie de ele. Pe unele site-uri, poti face bani fara ca tu sa fii online, acestia avand posibilitatea sa-ti lase bacsisuri daca fotografiile tale sunt atractive. Gandeste-te la faptul ca fotografiile sunt cartea ta de vizita, daca sunt interesante, vor atrage atentia si te vor ajuta sa castigi bani.

si cat costa sedintele astea foto? ca stiu ca's scumpe4 tare..

:))))ma faci sa rad, sunt gratis fata.. le plateste studioul.. cand ai schimbari de look si vrei sa stie membrii.. sau e craciunul, pastele, halloween`ul, iti poti face sedinte foto si video shi ai posibilitatea sa le pui cu parola.. si membrii platesc ca sa le vada.. tu le ceri cat vrei ca sa le dai parola sa se uite.. potzi face bani intr-o gramada de moduri la Lucky Studio 😛

Gagici, eu mi-am facut de Halloween un clip.. mortal.. dovleci, lenjerie sexy, machiaj cu pulbere de diamante, lumanari.. ce mai, mortal!!! A iesit senzational si o gramada de tipi au platit ca sa-l vada, in primele zile faceam banii cei mai multi din asta.. nu fitzi fraiere, dak tot e gratis, sa fie!!!!! :)))))))))):*

bai, sunt membrii care vor expre poze ca sa-ti dea bani.. asa le place lor, au inima de artisti :))) si mai sunt colege d.ale noastre care la inceput nu stiau la ce bun atatea sedinte foto da cand au vazut catzi bani fac, shi.au schimbat parerea :))) ziceau ca waw, ce poze faine au fetele, vreau si eu poza ca a lui cutare.. vor si prietenii mei poze ca sa-m dea tipsuri :))

Fotografiile sunt cele mai importante in acest job! Ele sunt cartea noastra de vizita, motiv pentru care este esential ca ceea ce este redat in fotografii sa coincida cu realitatea din camera!