Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

E obligatoriu sa lucrez noaptea??

Cand anume trebuie sa lucrez? E obligatoriu sa fie noaptea?

Nu este un program fix. Adica poti lucra si in tura de dimineata si in cea de noapte daca vrei. Alegi tu cat si cand anume vrei sa lucrezi in functie de timpul tau si eventual pe parcurs sa incerci sa iti faci tu un program ca sa stie cei care intra in privat cand anume te pot gasi. Dar tine de tine ce ture iti alegi din cele 3 variante.

depinde la ce studio nimeresti, la Lucky Studio nu e obligatoriu nimic

La un studio care isi respecta angajatii nimic nu este obligatoriu. La Studio Lucky Studio noi formam o echipa, un ansamblu care functioneaza foarte bine. Aici fetele colaboreaza si se ajuta intre ele asa incat activitatea sa fie cat mai profitabila pentru toate. Normal ca nu este obligatoriu sa lucrezi noaptea, sub nicio forma, cand vii la serviciu este exclusiv alegerea ta.

Am o prietena care lucreaza la un studio mai mic si mi-a spus ca este obligata sa lucreze 10 ture pe luna de noapte. La Lucky Studio sa inteleg ca nu e asa?

Bineinteles ca nu! La Lucky Studio Studio fiecare model care lucreaza isi alege singura numarul de zile cand vine sa lucreze si turele: dimineata de la 8 sau de la 9,la amiaza de la 15 sau 16 sau noaptea de la 22 sau 23. Se trece cu mana ei pe programul de lucru care este afisat in living.

da dak vreau sa lucrez numai noaptea se poate? este obligatoriu sa lucram in fiecare tura kte un pik sau sa le impartim in mod egal sau pot lucra numai in tura de noapte?

cn va zis voua fetelor ca e obligatoriu sa lucrezi noaptea? nui obligatoriu nimic stati relax! vii knd ai kef si esti setata pe facut bani :)) puteti lucra kum vreti si kum puteti!

Bineinteles ca nu este obligatoriu sa lucrezi noaptea. Iti poti alege una dintre cele 3 ture disponibile: dimineata, dupa-amiaza, noapte. Le poti incerca pe toate si apoi decizi care ti se potriveste, avand anumite criterii: banutii pe care ii faci si disponibilitatea - daca ritmul tau zilnic iti permite sa ai o anumita tura. Cand aveam cursuri la facultate, veneam mai mult dupa-amiaza. Am ales sa raman fidela turelor de noapte, din considerente ce tin de viata personala, dar si de castigurile substantiale. Acestea sunt preferinte strict personale si nimeni nu te obliga sa alegi o anumita tura. Ca o paranteza, programul de lucru, tinutele, miscarile, atitudinea etc. trebuie sa fie strans legate de personalitatea ta, de ceea ce transmiti tu. Sa iti creezi propriul brand, sa incerci sa fii unica, sa te simti libera cand vii la studio, sa nu ai bariere. La prima vedere poate parea dificil, dar cu rabdare si ambitie rezultatele nu se vor lasa asteptate.