Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Iti poti cumpara ce hanie vrei!

Da, aici se castiga foarte bine si partea si mai buna e ca primesti banii zilnic, la sfarsitul programului. Gandeste-te ca in felul acesta iti poti cumpara cate ceva de imbracat in fiecare zi.. asa ca 2 ani e mult. Si depinde de tine cat de multe faci pe site-uile pe care intri. Daca stii sa ii tii la discutii ai sanse sa primesti ff multi bani asa ca iti poti cumpara si mai multe lucruri, nu numai haine.

Prietena mea cea mai buna lucreaza de 2 ani, de cand a inceput facultatea la Lucky Studio si si-a schimbat complet garderoba de mai multe ori. Luna asta ma duc si eu sa m-angajez. Imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme. Pe voi ce v-a facut sa va hotarati sa lucrati in webchat ?

Si eu mi-am schimbat garderoba si mi-am cumparat o gramaaaada de pantofi colorati, nu imi mai incap in dulap 😛 Si am de cand lucrez la Lucky Studio o colectie impresionanta de bijuterii de toate felurile. Am o prietena care lucreaza tot aici care si-a luat masina si isi pune bani deoparte sa isi ia si apartament prin Prima Casa. Deci totul depinde doar de tine.

Pe mine ceea ce m-a impulsionat sa lucrez la videochat a fost nevoia de a fi independenta, in mod special din punct de vedere financiar dar nu numai.

Da, este foarte adevarat ca fetele care se angajeaza la videochat au tendinta de a-si face toate mofturile. Isi cumpara in general foarte multe haine, pantofi si produse cosmetice dar si economisesc pentru lucruri serioase cum ar fi casa sau masina.

kt credeti k iti trebuie sa cheltui 100 de milioane pe tzoale de firma la mol? eu mam descurkt super rapid! in 2 zile!
in prima saptamana knd mam angajat la Lucky Studio am si semnat contract si am primit bonusu de 7500 de lei atunci si cu cat mai facusem eu toata saptamana sau facut veo 10 mii de lei! si c sa mai zic? am arunkt direct la bunkr toate hainele kre le aveam si miam umplut dulapu numai cu noi