Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

la Lucky studio se dau bani si-n perioada de training??

12

dap :)) oricum imi amintesc cand eram la inceput... cand am iesit in prima zi cu 750 de lei... am ramas masca, apoi in urmatoarele zile deja era ok, incepusem sa ma obisnuiesc sa cheltui fara sa ma uit in portofel :)))

Asta e super misto aici!Echipa Lucky te ajuta sa faci banuti inca din prima zi si evident ca toti acesti banuti ajung direct in buzunarul tau in urmatoarele minute dupa terminarea turei 😉 Ei nu te vor lasa niciodata sa pleci cu "buzunarul gol" acasa nicodata!

Daaaa!!! Am plecat in prima zi atat de fericita, mi se parea ca pe langa banuti am castigat si relatiile prietenoase cu trainerii care m-au ajutat enorm nu numai sa fac banuti din prima zi ci si sa invat o groaza de lucruri care ma vor ajuta pe toata perioada in care voi profesa in acest domeniu. Aveam impresia ca le cunosc pe aceste fete de o vesnicie si s-au apropiat atat de tare de mine, mai ales ca simteam si nevoia unor prietene adevarate dupa multe experiente neplacute...Acum astept cu nerabdare fiecare tura pentru a ma intanli la o cafea in living inainte de a incepe sa lucrez. 😉 Va doresc mult succes!

Cand am inceput colaborarea cu Lucky Studio nu stiam nimic despre acest domeniu, pana si termenul de "logare" imi era strain. Cert este ca nici nu mi s-a parut dificil, desi eram la inceput de drum, fara pic de experienta. Am fost placut surprisa cand am vazut ca am primit toti banii castigati inca din prima zi. De atunci am siguranta ca primesc toti banii, fara greseli.

Asa este! Inca din prima zi pleci acasa cu toti banutii facuti de tine in tura respectiva. La inceput si eu am fost putin reticienta, neincrezatoare, dar am avut o surpriza placuta la incheierea celor 9 ore de lucru, cand am plecat de la caserie cu 450 de lei. Imi voi aminti mereu acea noapte...eram ca un copil cu o jucarie noua :)) toata lumea se purta asa frumos, si domnisoara trainer era mai ceva ca mama si imi mai spunea din cand in cand cati banuti am facut pana la momentul respectiv si asta ma impulsiona si mai mult si ea ma lauda si din nou imi doream sa fac mai mult, sa nu fie nici munca mea dar nici a intregii echipe in zadar 🙂 A fost super inca din prima zi!

Buna fetelor, citesc toate commenturile voastre si parca nu imi vine sa cred, cred ca si cele ce sunteti incepatoare stapaniti limba engleza foarte bine asa-i? Eu nu ma descurc prea bine cu limba straina, am cam uitat de cand am terminat facultatea si fapul ca nu am nici experienta... 🙁 . saptamana viitoare merg la interviu, asta e, ce va fi va fi.

Nu trebuie sa iti faci griji lorysita! Cand vei incepe sa lucrezi si vei exersa din nou limbile straine ai sa vezi ca iti reamintesti repede; e normal sa uiti daca nu ai mai avut contact cu ele. In plus, Lucky Studio iti ofera si cursuri gratuite de limbi straine, deci din punctul acesta de vedere chiar nu trebuie sa iti faci nici o grija! In ceea ce priveste experienta, o vei dobandi in timp! Toate am fost incepatoare dar cu ajutorul echipei Lucky am ajuns aici cu pasi repezi si siguri!
Eu iti urez mult succes si fii mai increzatoare!

12