Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Romania este blocata din start de cei de la studio

Romania, Italia, Spania si Grecia sunt blocate de la inceput cand te duci la studio daca nu vrei, nu ti le blocheaza. doar Romania

Cand am fost la interviu la Lucky Studio mi s-a spus din prima ca Romania, Italia, Spania, Grecia si R. Moldova se baneaza din start, cand fac conturile si m-au intrebat daca mai doresc sa fie banate si alte tari.
Ceea ce este foarte important de stiut este ca nu trebuie sa mai umbli tu la setarile facute de doamna care face conturi pentru ca poti da totul peste cap si poti anula toate banarile.

Mda... si asta cu blocatul Romaniei mi se pare o aiureala si nu cred ca se blocheaza cu adevarat tarile astea. De unde stim noi ca sunt blocate cu adevarat ?

Chiar daca blocatul Romaniei pare o aiureala, si la alte studiouri nu isi bat capul foarte tare cu chestia asta, la Studio Lucky Studio acordam o foarte mare importanta acestui aspect. Avem personal care se ocupa special de asta, in fiecare zi, cauta pe internet sa vada daca modele de la noi din studio sunt vizibile in tara noastra, pe toate site-urile.
Dorim ca fetele care aleg sa lucreze la Studio Lucky Studio sa beneficieze de cele mai bune conditii, din toate punctele de vedere.

de curiozitate intram si eu mai de mult pe site-urile de videochat care le-am gasit pe google dar nu am vazut niciodata pe nimeni cunoscut... va dati seama ca este imposibil sa nu fie cineva care cunosti si daca s-ar fi vazut fetele din romania mi-as fi gasit si colegele de studio

fratele meu este foarte priceput cu internetul si nu as vrea sa ma gaseasca dezbracata, pe vreun site, sa ii spuna mamei unde lucrez eu de fapt... vreau sa fiu super sigura ca Romania e blocata!

or mai fi si altii si mai priceputi dar fetele de la noi tot nu au avut probleme niciodata 🙂 e safe sa lucrezi la Lucky Studio 😉
cea mai buna alegere din viata mea!

fetelor, am cautat si eu, dar nu se vede nimic. orice problema posibila e rezolvata imediat de doamna care se ocupa cu conturile, nu exista riscuri. suntem atatea fete, credeti ca ar mai veni cineva la noi daca s-ar face figuri?(:/ plus k la noi vin cele mai multe fete, zilnic vin 5-6 fete, uneori sunt si 20 de fete.. zici ca e festivitate la noi :))) si care au mai fost la alte studiouri inainte zic ca nu era ce se asteptau si ce le-a promis.. si la noi is f multumite si vor sa semneze contracte sa ia bonusuri cat mai mari 😉 eu sunt una dintre ele..

amira my darling!!! thats my girl! asa e, e f ok la noi.. eu nu stiam care i treaba cu videochatul inainte da am vazut ca e totu foarte ok, ca is profi oamenii si fetele s cool si n am avut pb.. iar cu blocatul tarilor, daca stii ce faci, iti poti adauga tu tarile pe profilul tau. e super la noi 😉