Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Se castiga mai bine ca in alta parte la Lucky Studio?

12

Pentru mine Lucky Studio este de departe cel mai bun Studio de Videochat din toate punctele de vedere: intai de toate financiar vorbind: sunt bonusuri, concursuri care ne motiveaza, cadourile pe care le primim de ziua noastra, surprizele de care avem parte constant etc. In egala masura conteaza si atmosfera, care este una extrem de placuta, exact ca intr-o familie. Oferim si primim respect, suntem tratate cu caldura si amabilitate. Conteaza mediul de lucru, pentru ca iti poate ridica moralul , te face sa gandesti pozitiv si sa fii mai optimista.

Asa este! In plus, echipa Lucky Studio nu te va lasa niciodata sa te plafonezi. Cand observa ca ti-au scazut castigurile sau a trecut ceva timp de cand ai stagnat in jurul aceleiasi sume si nu mai urci, te va ajuta negresit sa iesi din impas. Cu atatia ani de experienta, vor gasi imediat cauza acestei stagnari sau scaderi si te vor ajuta sa lucrezi in acel punct, astfel incat sa poti depasi cu usurinta perioada de criza.

Acum bonusurile noastre se dau in cecuri cadou la Palas, un lucru motivant pentru noi modelele sa ne achizitionam rochitele, lenjerie intima, pantofi si chiar sa ne ingrijim de manichiura, pedichiura, bronz organic, epilat, pensat, masaj aniticelulitic, etc. 😉
Consider ca trebuie sa apar in fata camerei la nivel inalt, orice femeie ar trebui sa fie ingrijita mereu, la urma urmei suntem modele si imaginea noastra conteaza enorm.

Se castiga foarte bine, dar cel mai important este ca aici se lucreaza numai legal! Daca esti harnicuta, serioasa si corecta, locul tau este aici, la Lucky Studio, iar seara vei putea pune capul linistita pe perna neavand nici o grija!

12