Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Se castiga mult la Lucky Studio?

12

buna seara, fetelor! as vrea si eu sa fac,dar de acasa. credeti ca voi reusi sa strang ceva banuti? este greu?voua v-a fost greu la inceput?

auzi, daca se castiga bn?:)) pc lume traiti voi? eu castig minim 500 de lei pe tura.. in 2 zile am mai mult dkt kstiga tata intr-o luna, saracu :-j
ftre sa fitzi indraznete s aveti tupeu da si dragalase in acelasi timp 😛 dak stitzi engleza si franceza si sunteti fete destepte, v-ati scos.. cu un pic de papagal si doua vorbe dulci i-ati dat pe spate si sa vedeti dupa cum iese banu.. eu am facut si 1.500 de lei pe tura.. in 7 ore pt iasi e pff.. altii castiga in 2 luni atata.. da daca.s fraieri, lasa-i sa castige prost.. k zic domle eu nu fac videochat ca.s prea desteapta.. si ce,crezi k noi suntem proaste??:))) esti desteapta pt k mori de foame si ceri bani de tigari si de o cafea de la altii da nu mai poti de ifose?:)))))))))

Ei, nu fi rea.. asa e, intr-adevar, se castiga mult mai bine decat in orice domeniu.. nu prea exista alte domenii in ziua de azi de unde sa poti castiga intre 5000 si 10. 000 de euro pe luna... iar la noi ai si super bonusuri care nu sunt la alte studiouri.. ca de asta mereu vi atatea fete noi ca nici n-am timp sa le tin minte pe toate 😀

Design-ul camerelor este facut de specialisti in domeniu! Sunt folosite cele mai de fitza materiale (tapet, parchet, perdele, draperii) si mobilier atat pentru a avea o imagine glamour pe camera cat si pentru confortul nostru, pentru a ne simti ca acasa in cele 8 ore de munca. Avem aici toate conditiile pentru a face bani! Muuulti bani!

Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o femeie independenta din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. Nu mi-a placut niciodata sa depind de altcineva si pentru asta am ales un job foarte bine platit la Lucky Studio. Nu este nici o lauda, ci pur si simplu adevarul. Imi permit orice, ma rasfat, pot pleca oriunde in lume, dar imi plac si lucrurile materiale ce raman in timp si care sunt cel mai greu de obtinut: o masina si o casa, iar eu deja le am . Sunt extrem de mandra de mine si de echipa din spatele meu.

Da, se castiga foarte bine la Lucky! Se castiga deoarece Lucky Studio inseamna o adevarata echipa ce poate fi caracterizata prin respect, incredere, munca, interes, siguranta! Lucky Studio poate fi drumul, calea cea mai usoara si mai sigura spre indeplinirea visurilor, atingerea idealurilor!

12