Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

shopping destrabalat, facultate si distractie!!

Avem o viata plina.. venim la Studio, ne facem banuti, mergem la cumparaturi, mergem la facultate.. cam asa :d

eu nu ma plictisesc niciodata de cand sunt la Studio.. vin mereu la Studio ca sa mai vb cu fetele, mai un schimb de trucuri si merge de fiecare data!! dupa merg la o cafeluta, mai vad o fustita.. urm zi ma duc la facultate, mai ies cu fetele la un suc, merg cu prietenul in vacanata:X

shi va ajung banii? k nah, si astia se mai termina 8-|

cand se termina, facem altii!! simplu!

claudia.. multe dintre noi am crescut cu multe lipsuri.. sa mergi pe strada si sa n-ai bani de-o ingheatata sau un suc.. cam naspa.. nu mai zic de chestiile care si le luau fetele.. si noi ne uitam asa ca nah.. daca ne invita la un suc in oras nu mergeam niciodata.. de multe ori mergeam pe jos pana la liceu si inapoi ca sa imi ramana 3 lei.. si dati seama ca eram privite nah.. ca alea sarantoace, far-un leu in buzunar.. si trb sa las capu jos.. azi nu mai permit nimanui asta.. mereu imi voi tine capul sus, mandra de cin sunt!1 sunt o fata independenta, pot sa-mi iau ce-mi doresc, cand doresc.. sa merg unde vreau eu.. si s-o ajut pe sor-mea sa nu reaca si ea prin ce-am trecut eu!

de multe ori lumea priveste gresit ftele care fac videochat.. de parc-ar sti ei ce viata am dus noi si ce inseamna videochatu.. dar nah, ma miram si eu.. chiar iti schimba asa viata, cu totu?

cu siguranta.. eu una nu mai am asa multe griji.. doar cand ma mai cert cu pisi meu, da-n rest.. totul e so nice.. si crede-ma, nu cred c-ar fi fost la fel daca ramaneam cum eram inainte.. ;):):P

Am o viata normala, nimic iesit din comun. Cand nu sunt la studio, imi petrec timpul cu familia. Nu mai am cursuri, pentru ca mi-am dat si licenta si dizertatia, asadar am terminat cu domeniul facultate, am toate diplomele in regula. Acum ma concentrez pe familie, ma relaxez, merg foarte des in excursii, ador sa calatoresc, sa vizitez cat mai multe locuri. Sunt pasionata de istorie, castele, muzee, orase noi si natura. Aleg sa-mi traiesc viata fara regrete, fara frustrari! Deja mi-am planuit o excursie in Grecia pentru luna mai. Am ales ca destinatie Thassos si Valea Fluturilor din Insula Rhodos. Ce poate fi mai placut decat sa faci tot ceea ce ai visat pana acum , sa vezi ca toate dorintele tale pot deveni realitate?