Forum2017-09-13T21:21:08+00:00
You need to log in to create posts and topics.

Videochat de nota 10 !!

In primul rand trebuie sa fii foarte atenta la toti. Nu intra pe prea multe site-uri daca nu faci fata. Trebuie sa le acorzi atentie tuturor si daca esti conectata in prea multe locuri nu vei mai putea face asta. De aici incolo, vezi ce vor ei si lasa-ti imaginatia sa zboare. Ai grija sa se auda o muzica senzuala pe fundal, vorbeste cu fiecare in parte, nu uita sa zambesti tot timpul si sa vorbesti cu toti.

e important sa iei in considerare cerintele fiecarui membru

Ca sa faci videochat de nota zece trebuie in primul rand sa fii atenta la dorintele membrilor. In al doilea rand trebuie sa fii atenta la tine. Este extrem de important ca tu, modelul de videochat, sa ai foarte mare grija de aspectul tau fizic. Este vital ca o parte din banii pe care ii castigi sa ii investesti in tine. Asta face diferenta intre un model de top si un model oarecare.

Cel mai important este sa fii isteata si sa stii cum sa abordezi membrii. Trebuie sa ai foarte multa grija de toate detaliile si sa stii foarte bine ceea ce iti doresti.
Este, de asemenea, foarte important sa ai o agenda in care sa iti notezi detalii despre fiecare membru in parte. Cu cat ei vor vedea ca le acorzi mai multa atentie cu atat iti vor creste veniturile!

trebuie da trebuie neaparat sa te reinventezi in fiecare zi trebuie sa aduci ceva nou in fata camerei ca sa ai cu ce sa atragi si tre sa faci shouri provocatoare

in mare tre sa te imbraci frumos, sa te dezbraci la fel de frumos, sa asculti muzica buna, sa mai si canti daca ai voce (daca nu pleeease don't :D) sa zambesti muuult, sa ai multa rabdare si sa vrei sa faci cate o sacosa de bani in fiecare zi! cam atat!