6 Comentarii

 • Jojo
  Foarte frumos la cazarea Lucky Studio. Am stat si eu 3 luni jumate. Recomand! M-a ajutat cand am venit sa fac videochat in Iasi si nu aveam cum sa platesc chirie. Acum nu mai am nevoie ca-mi platesc chirie in Copou, ca-mi place mai mult zona
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Multumiri pentru aprecieri, Jojo! Ne bucuram ca ti-am fost de folos. Cand revii din Italia, stii ca te asteptam cu drag din nou la videochat in Iasi, la Lucky Studio!
 • Popi
  Da, ce amintiri am si eu de la cazarea asta.... Cand am venit sa fac videochat in Iasi eram cu o geanta si atat, nici nu stiam unde sa apuc. Stiam doar de anuntul ala de pe Facebook cu Lucky Studio videochat iasi- angajam modele sau asa ceva si asta cu cazarea gratuita. Din fericire a mers pentru mine si uite ca acum rad cand ma gandesc la ce a fost doar cu 1 an in urma.
 • laurra
  Cine mai sta acolo? E numai pentru fete sau stau si cupluri sau baieti?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Buna ziua, laurra! Lucky STudio e un studio de videochat din Iasi exclusiv feminin. La fel si cazarea Lucky STudio la vila noastra, e numai cu fete. Noi nu lucram cu baieti sau cupluri din studio deci poti sa stai linistita. Vei avea colege de vila doar alte modele care au venit ca si tine sa lucreze in videochat in Iasi.
 • Roberta
  Si vine transportul la vila asta ca sa ajung la studio sau cum? Cum se intampla lucrurile mai exact va rog?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Exact, Roberta! La Lucky Studio iti asiguram si transport si cazare, toate gratuite. Iti asiguram toate conditiile pentru ca tu sa poti lucra in liniste, sa-ti faci bani. Desigur, te poti muta oricand doresti, unde vrei tu in oras.
  Roberta
  Aha inteleg acum. Credeam nu stiu de ce ca ori e una ori e alta si trebuie sa aleg. Probabil am citit eu gresit sau asa ceva.
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Beneficiezi de toate astea! Si de cazare gratuita si de transport gratuit de la Lucky Studio la cazare si invers. Indiferent de tura in care lucrezi. In plus, iti oferim si make-up gratuit, deci ai un pachet de gratuitati care e unic in videochat in Iasi.
  Roberta
  E clar acum. Citisem gresit. M-am uitat din nou si e asa. Nu stiu de ce credeam ca nu sunt la un loc si ca sunt valabile doar separat din tabelul acela cu avantaje Lucky Studio.
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Ne pare bine ca e mai clar pentru tine. Pentru orice detalii despre cum poti deveni model de videochat in Iasi la Lucky Studio ne poti suna oricand :) Mult succes sia steptam un semn de la tine!