10 Comentarii

 • Bruna
  Cand ati fost la ROmania TV? Eu ma uit destul de des si cred ca am ratat emisiunea asta cu Lucky si videochatul.
 • Andreea
  Nu stiam c-ati fost la Protv. De obicei la teve se vorbeste mai rar despre studiourile de videochat din Iasi. Vad ca e si la stiri…Poate ca e bine asa ca mai vede lumea despre ce e cu videochatul in Iasi si devine mai informata ca pe multi pe care i-am auzit vorbind ziceau o multime de aiureli.
 • Geni
  Simpatic studioul .Parerea mea. Am lucrat la un studio de videochat din Bacau, ceva mai mic si acolo nu era asa ca in pozele astea. Daca as fi avut si eu conditiile astea poate ca as mai fi si acum model 🙂 Va pup!
 • Delia
  Chiar nu stiam de ProTV ca a fost emisiune cu voi. La televizor vad foarte rar ca se vorbeste despre videochat in Iasi sau despre angajare in videochat in general. Chestia cu ProTV-ul chiar ma surprinde.
 • LinaCorina
  M-am tot uitat la filmele astea. Nu stiam ca aveti colaborare cu siteurile din afara. Eu doar am auzit de Jasmin si Flirt for Free de la cateva fete. E foarte tare ca va stiti cu ei.
 • Nona
  Eram prin 2013 la facultate cand erau afise cu Lucky Studio prin tot orasul. Tin minte ca era inca de atunci mare agitatie printre colege cu videochatul in Iasi. Unele asa s-au intretinut in facultate, cu taxa de scolarizare si cazare etc. Vad ca inca sunteti pe piata :) Probabil ca si fetele de acum lucreaza ca modele si se tin la facultate din videochat in Iasi. Am dat din intamplare de Lucky Studio pe Facebook, de asta am fost curioasa, ca mi-am adus aminte.
 • Cremona
  Am facut videochat in Iasi inainte sa plec din Italia. Inca nu sunt convinsa ca e mai bine aici decat cand eram model :)) Dar na tot am zis ca in Italia ma asteapta nu stiu ce bogatie. Au fost luni cand castigam de 2-3 ori cat castig acum.
 • Angajare in videochat Iasi
  Ziua buna am si eu o intrebare: ce se cere pentru angajare in videochat in Iasi la Lucky Studio? Se cere o proba practica sau trebuie sa trimit poze inainte? Va rog sa intelegeti ca nu am experienta sau ceva. Doar intreb.
  Admin
  Buna ziua! Conditiile de angajare in videochat la Lucky Studio sunt simple: sa ai 18 ani impliniti si sa stii la un nivel ok limba engleza. La Lucky Studio nu iti cerem nicio proba practica, nici sa ne trimiti poze. Standardele noastre pentru videochat in Iasi sunt seriozitate si ambitie. Daca ne arati ca ai aceste calitati, te angajam cu drag in videochat la Lucky Studio! Multumim!
  Angajare in videochat in Iasi
  Multumesc pentru raspuns dar chiar nu stiam ce sa cred. Ca am auzit tot felul de povesti si pareri despre videochat in Iasi. Ma mai uit la voi pe site la Lucky Studio si revin daca ma hotarasc pentru interviu daca vreti si voi.
 • Videochat non-adult Iasi
  Am inteles ca sunteti ok si cu colaborari in videochat non-adult la Lucky Studio. E adevarat sau lucrati doar pe videochat adult?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Sigur ca da! Daca tru te simti mai ok, te asteptam oricand in Iasi la videochat non-adult la Lucky Studio!
 • Nella
  Ati aparut la Romania TV? Eu ma mai uit la postul asta dar probabil c ami-a scapat ca de obicei sunt interesata de tot ce e legat de videochat in Iasi mai ales ca sunt stiri destuld e rare despre asta.